20 броя прозрачни самозалепващи кукички за коледин лампички
Bilomix Sous Vide - Уред за приготвяне на ястия с ресторантско качество у дома
Sous-vide е процесът, при който вакуумирана храна се загрява на водна баня при относително ниска и постоянна температура, така че да се готви постепенно и равномерно. Sous-vide е подходящ за приготвяне на месо, риба, зеленчуци, плодове, десерти.
Mожете лесно да приготвите ястия до съвършенство, pросто задайте правилната температура и (минимално) време и sous-vide прави останалото и резултатът винаги е страхотен. Biolomix Sous Vide се закрепва чрез щипката си към съд за готвене. Той ви предлага безопасен начин за бавно готвене на запечатана под вакуум храна. Уредът е лесен за използване, чрез LCD екрана можете лесно да настроите всичко като температура и час.
Инструкции:
Стъпка 1: Запечатайте храната във вакуумна торбичка и я поставете в съда с вода.
Стъпка 2: Натиснете бутона ON за 3 секунди, след което ще издаде сигнал и дисплеят ще се включи. Дисплеят показва текущата температура.
Стъпка 3: Настройте таймера, за да зададете действителното време за готвене, което на този уред се нарича "време на работа", което се отброява, когато водата достигне правилната температура.
Стъпка 4: Задайте температура
Стъпка 5: Когато храната достигне желаната температура и време, можете да извадите храната от контейнера и тя е готова за сервиране.
Спецификации:
Материал: Неръждаема стомана, abs
Мощност: 1800W
Захранване: 220V
Помпа за 360° циркулиране на водата
Регулиране на температурата от 25 до 95 ℃
Пържола- 132 ° F / 55,5 ° C, 6 часа
Сьомга-110°F/43°C, 30-45 минути
Пиле-140°F/60°C, 30 минути
Яйца-140°F/60°C, 10 минути