Автоматичен дозатор за паста за зъби Миньон

Код на продукта:
1302
Дозатор паста за зъби - Миньон    Виж пълното описание
12,90 лв.
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими0
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Описание   Миньон - автоматичен диспенсър за паста за зъби + държач за четки за зъби

   3 в 1 диспенсър ( дозатор ) за паста за зъби, държач за две четки и чаша

   Когато ставаш родител, се изправяш пред многобройните капризи и невероятен инат на малките личности. Много е трудно да накараш детето си да се облече, да се храни, измие и изчисти зъбите си. А стоматолозите препоръчват започване на ежедневното почистване на зъбите с появата още на първия миниатюрен зъб. Първоначално, мъникът не се противи толкова силно на този ритуал, но децата растат бързо и разбират, че все още е възможно да се откажат от ежедневните процедури, всеки път принуждавайки родителите им да ги съжаляват, умело използвайки сълзите и плача.

   За да не допускат възникването на тези ситуации и за да следят здравето на бебешките зъби, родителите трябва да купят дозаторът за паста за зъби МИНЬОН. Това устройство ще улесни миенето на зъбите на детето и няма да му изглежда досадна дневна и ненужна процедура, а ще се превърне в увлекателна, забавна, носеща удоволствие и радост игра. Детето ще си мие зъбите не само сутрин, но и преди нощния си сън.

   Дозаторът е направен във вид на любим на всички деца герой от популярен анимационен филм и може да държи в ръцете си детските четки за зъби, да пуска върху тях паста, предназначена за почистване на зъбите, а също така той има и чаша, в която може да се сипе вода, за изплакване на устата след процедурите по почистване на зъбите. Всичко е разработено така, че детето лесно да може да използва всичко, без да се изисква помощ от възрастни. Също така, това приспособление лесно може да се прикрепва и отстранява, без да нанася вреди върху ремонтираната баня. Фиксаторът представлява двойно лепяща се лента (на някои снимки е показана прозрачна самозелепваща се лепенка, но предлаганата от лепенка за монтаж е плътна черна двойнолепяща лепенка, която не се вижда след залепянето).

   - Компактен;
   - Лесен за инсталиране върху всяка гладка повърхност;
   - Подходящ за паста за зъби с всякакви размери;
   - Не е нужна електроенергия за да работи;
   - Държачи две за четки за зъби;
   - Правилно и точно дозирана на пастата за зъби;
   - Спестява време;
   - Спестява разходите за паста за зъби, защото вакуум устройство позволява да се изтиска от тубичката цялото количеста от пастата.


   Прочетете още
   Подробности за продукта
   1302
   Отзиви
   No comments

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай