Райбер предотвратяващ отварянето на вратата или прозореца от малки деца

Код на продукта:
3315
Практична сигурност за вратата, ефективно блокира дръжката и по този начин предотвратява отварянето на вратата от малки деца    Виж пълното описание
3,00 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Механизъм за стабилно заключване на дръжката на вратата за защита на малки деца


    Самозалепващият протектор за врати няма да позволи на дете да отвори вратата или прозореца. Здравата конструкция и висококачествените материали са устойчиви на натиска на дръжката. Защитната ключалка е подходяща за затваряне на врата, която няма ключалка или няма достатъчно ключове за заключване отвътре.

    Дизайнът на това затваряне позволява удобно, т.е. без да пречи на захващането на дръжката, отваряне и затваряне на вратата, когато тя не е не ев режим на обезопасяване. Тази защита е страхотна и за защита срещу любопитни деца и умни животни, които могат да отварят врати с тежестта на тялото си.

    Ако искате да отключите дръжката, просто натиснете белия бутон и преместете сигурността настрани. Блокадата ефективно ще ограничи възможността детето да влезе в конкретна стая. Практична джаджа, която ще бъде полезна във всеки дом с малки деца. Идеален и за гардероб, чекмедже или прозорец.

    Защитата за врати е оборудвана със самозалепващо лепило, което улеснява инсталирането ѝ. Почистете и подсушете добре повърхността, върху която ще се залепите райбера - на врата се поставя под дръжката. Отлепете защитното фолио за залепване и поставете блокадата по такъв начин, че да е невъзможно да натиснете дръжката след нейното активиране. След залепването препоръчваме да изчакате 12 часа, докато лепилото залепне добре върху повърхността.

    Цената се отнася за 1 бр. заключващ механизъм за дръжката на врата!


    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3315
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай