Дървена Монтесори игра за сортиране на моркови

Код на продукта:
3510
Креативна игра за най-малките "Извади и посади морковче"    Виж пълното описание
23,00 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    3D Монтесори пъзел - Сортер на дървени моркови

    Тази Монтесори образователна игра е подходяща за деца на възраст 1-3 години. Включва 7 красиви дървени моркови и дървена основа със седем различни по размер дупки. Морковите са незаменим зеленчук в ежедневието и имат висока хранителна стойност, яденето на повече моркови е полезно за здравето на вашето бебе. Благодарение на тази дървена играчка родителите могат да насърчат децата си да ядат повече зеленчуци, играейки.

    Извадете морковите и ги сложете пред детето. Бебетата под 18 месеца намират правилния размер морков, чрез опитване дали ще влезе, а по-големите деца трябва да се опитат да определят размера на моркова и правилния отвор за него. Играта развива и тренира фината моторика, сензорните умения, оттам и речта и паметта, координация и концентрацията. Благодарение на тази интересна игра децата имат възможност да се развиват и играят по много начини.

    Децата могат да играят сами или заедно със своите връстници. Играчката е изработена изцяло от дърво, което я прави издръжлива и здрава. Проектирана е с мисъл за най-малките, поради което няма остри ръбове. Хубавите изображения, рисувани с безопасни, нетоксични бои със сигурност ще се харесат на всяко дете. Забавлявайки се, децата съпоставят морковите с подходящите дупки, което перфектно тренира сръчност, концентрация и зрителна памет.

    Съдържание на комплекта:

    Дървен сортер - 1 бр.

    Моркови - 7 бр.

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3510
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай