Нощна музикална лампа Охлюв

Нов продукт

Охлюв детска нощна лампа

Повече детайли

100 Артикула

25,00 лв

ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Повече информацияНощна музикална лампа охлюв

Нощните лампи никога няма да бъдат същите. Ако щом чуете името им, си представяте съвсем традиционните, дори леко скучни такива, време е представите ви да бъдат променени. Запознайте се с нощната музикална лампа във формата на охлюв.

Какво е необикновеното в нея? Освен че изглежда по прекрасен начин, тя има свойството да прожектира съзвездия по стените и тавана в цели три, възможни за комбиниране, цвята. Освен това притежава четири приспиващи мелодии, които ще направят съня ви точно толкова спокоен, за колкото винаги сте мечтали. Нощна музикална лампа охлюв може да бъде подарък както за вас, така и за някой близък ваш приятел. А изненадата ще бъде гарантирана.

Характеристики:

7 различни прожектиращи съзвездия
4 прожектиращи цвята: син, червен, жълт и зелен с възможност за автоматична смяна през определен интервал от време или да светят като комбинация от всички цветове едновременно
4 приспиващи мелодии
Автоматично изключване: след 60 минути
Захранване: 3 бр. ААА батерии (не са включени в комплекта) или посредством USB кабел (включен в комплекта). За да я включвате в ел. Контакт на 220 в. е нужен допълнителен USB адаптер за 220V на цена + 3.00лв.

Комплектът включва:

Нощна лампа охлюв - 1бр.
USB кабел - 1бр.


Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Нощна музикална лампа Охлюв

Нощна музикална лампа Охлюв

Охлюв детска нощна лампа