Соларен уред против змии и подземни гризачи

Нов продукт

Соларен уред срещу змии, къртици, сляпо куче и др. подземни гризачи

Повече детайли

95 Артикула

29,90 лв

ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Повече информацияСоларен уред срещу змии, къртици, сляпо куче и др. подземни гризачи

Къртиците и гризачите създават неудобство в ежедневието ни. Те могат да навредят на домовете и тревата и дори ни плашат.

Вече можем да предпазим дома си от тези вредители. Това устройство се захранва от слънчеви батерии и не изисква електричество. То излъчва ултрависока звукова честота (400 ~ 1000 Hz), което дразни гризачите и те бързо напускат съответната територия. Това е хубаво, така че уредът не е токсичен и не ни отървава от гризачите по смъртоносен начин. Уреда за прогонване на змии и подземни гризачи със слънчева батерия е изработен от здрава пластмаса и високоефективни слънчеви панели. Той работи на 4,5 волта и е с капацитет от 45 mAh. Това устройство ефективно отблъсква плъхове, змии, сляпо куче и къртиците на площ от 650 квадратни метра. Въпреки това, силно Ви препоръчваме да го поставите на всеки 30 метра.

БЕЗ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ХИМИЧЕСКИ ВЕЩЕСТВА, ЕФЕКТИВНО ПРОГОНВА ВРЕДИТЕЛИТЕ, ЖИВЕЕЩИ В ПОЧВАТА, БЕЗ ДА ПРИЧИНЯВА ВРЕДА НА ЧОВЕКА И ОКОЛНАТА СРЕДА.

Както е известно, повечето вредители, живеещи в почвата, имат много слабо зрение, но природата им е дала остър слух и повишена чувствителност към всякакви незначителни почвени колебания, които те възприемат, като предупреждение за опасност. Уредът използва тази функция. Неговата електронна схема с интервал от 35-40 секунди генерира ниско-честотни звукови колебания и по този начин създава ефективна причина за напускане на всички подпочвени вредители с площ от 650 м2. Активният радиус на действие на уреда силно зависи от вида на почвата: сухотата, пясък или торф почвата по-лошо провежда звуковите вълни.

Технически характеристики:

Материал: слънчеви панели + ABS корпус
Ефективна площ: 650 кв.м.
Честота: 400 Hz ~ 1000
Слънчевата енергия: 4.5 V, капацитет: 45 mA
Ефективно отблъскване на змии, къртици, плъхове, сляпо куче и други гризачи.
Сигнализира на всеки 30 секунди
Екологично чист и безопасен
Осъществено от слънчева (соларна е), енергия (енергия на батерията)
Уреда работи ден и нощ.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Соларен уред против змии и подземни гризачи

Соларен уред против змии и подземни гризачи

Соларен уред срещу змии, къртици, сляпо куче и др. подземни гризачи