Автоматично точило за ножове Electro Sharpener Pro

Код на продукта:
3725
Точило за точене на ножове    Виж пълното описание
15,00 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Автоматично точило за ножове Electro Sharpener Pro

    Електрическото универсално точило за ножове е ефективен и лесен за използване инструмент, който ще ви позволи да заточвате ножове и други инструменти в кухнята без допълнителни усилия. Модерното заточване е предназначено бързо да се справи с такава необходима процедура като заточване на ножове, както и други инструменти. Той е напълно универсален и много продуктивен, което му дава предимство пред остарелия брус, който хората използваха за същата цел. Точилото за ножове се справя перфектно с всеки предмет, който трябва да бъде заточен, независимо дали е кухненски нож, градински инструмент, метална или градинска ножица, както и всякаква отвертка.

    Електрическо точило за ножове, което се захранва от USB, ви позволява да заточвате ножове, ножици, отвертки, къдрави остриета. Особено такова устройство ще се хареса на домакините, които не могат сами да си наточат ножовете. Електрическото точила има предпазни капаци за предотвратяване на нараняване на пръстите.

    Комплектът включва 3 резервни камъка за заточване и полиране на покритието на острието. Точилото за заточване на ножове върши работата си бързо и качествено. Не изисква специални условия на съхранение. Има отделно отделение за ръчно заточване на ножове или за заточване на ножици. Един електрически инструмент би бил страхотен подаръчен съпруга, баба, дядо, готвач, колега, приятел или семейство. 

    Пакетът съдържа:

    Електрическо точило за ножове - 1 брой

    Сменяеми заточващи се глави - 3 броя



    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3725
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай