LED Осветление за Тоалетна със Сензор за Движение

Код на продукта:
1668
Лед осветление за тоалетна чиния    Виж пълното описание
7,50 лв.
  * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
  * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
  Любими0
  Добави в списък с желания
  Препоръчваме ви
  Няма продукти
  Описание

  dostavka.gif

  Нощно LED осветление за тоалетната със сензор за движение.

  Машинка, която се поставя бързо и лесно за тоалетната чиния и при движение се задейства. Интерес предизвиква различният цвят на LED светлината (жълта, зелена, червена, лилава, синя, розова- общо 16 светлинни емисии), редувайки се на случаен принцип, но също може да фиксирате предпочитания от вас цвят.

  LED лампата, осветяваща тоалетната, е интересна и практична джаджа за вашия дом. Лампата е под формата на висулка с гъвкава дръжка, благодарение на която можем да прикрепим лампата на ръба на тоалетната чиния по бърз и лесен начин, без да използваме допълнителни инструменти за сглобяване.

  Притежава сензор за движение, което е от голяма помощ и в същото време спестява батерията (удължава живота на устройството). Лампата работи само когато човек е наблизо. Снабден е с ефективен диод, който излъчва ярки и наситени цветове. С помощта на малък бутон от външната страна на лампата можем да променим режима на LED осветление - режим на смесване (16 различни цвята се променят плавно) или само 1 цвят, в зависимост от нуждите. Цветът на корпуса е бял, което означава, че лампата не се вижда много на санитарното оборудване и по този начин не се откроява от тоалетната.

  Приспособлението е страхотно за малки деца, които се страхуват да отидат до тоалетната през нощта или просто се учат да го използват. Лампата със сигурност ще предизвика интереса им и ще повлияе положително на желанието им да се научат на хигиена. За по-големи деца и възрастни ще бъде полезно, че когато влизате в тоалетната не трябва да включвате светлината и да „напрягате“ очите си с внезапно и силно осветление на обикновена крушка.

  Вече няма да има нужда в тъмното да светвате отделно лампата в тоалетната.

  За шарено и по-приятно изживяване при вършене на физиологичните ви нужди.

  LED лампата за тоалетна чиния несъмнено е полезно и забавно нещо, на ефекта на което можете да се наслаждавате всяка вечер!

  Уредът е лесен за почистване и е водоустойчив.

  dostavka2.gif

  Прочетете още
  Подробности за продукта
  1668
  Отзиви
  No comments
  ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

  Категории

  Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

  Създай

  Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

  Създай