LED Осветление за Тоалетна със Сензор за Движение

Код на продукта:
1668
Лед осветление за тоалетна чиния    Виж пълното описание
7,50 лв.
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими0
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Няма продукти
   Описание

   dostavka.gif

   Нощно LED осветление за тоалетната със сензор за движение.

   Машинка, която се поставя бързо и лесно за тоалетната чиния и при движение се задейства. Интерес предизвиква различният цвят на LED светлината (жълта, зелена, червена, лилава, синя, розова- общо 16 светлинни емисии), редувайки се на случаен принцип, но също може да фиксирате предпочитания от вас цвят.

   LED лампата, осветяваща тоалетната, е интересна и практична джаджа за вашия дом. Лампата е под формата на висулка с гъвкава дръжка, благодарение на която можем да прикрепим лампата на ръба на тоалетната чиния по бърз и лесен начин, без да използваме допълнителни инструменти за сглобяване.

   Притежава сензор за движение, което е от голяма помощ и в същото време спестява батерията (удължава живота на устройството). Лампата работи само когато човек е наблизо. Снабден е с ефективен диод, който излъчва ярки и наситени цветове. С помощта на малък бутон от външната страна на лампата можем да променим режима на LED осветление - режим на смесване (16 различни цвята се променят плавно) или само 1 цвят, в зависимост от нуждите. Цветът на корпуса е бял, което означава, че лампата не се вижда много на санитарното оборудване и по този начин не се откроява от тоалетната.

   Приспособлението е страхотно за малки деца, които се страхуват да отидат до тоалетната през нощта или просто се учат да го използват. Лампата със сигурност ще предизвика интереса им и ще повлияе положително на желанието им да се научат на хигиена. За по-големи деца и възрастни ще бъде полезно, че когато влизате в тоалетната не трябва да включвате светлината и да „напрягате“ очите си с внезапно и силно осветление на обикновена крушка.

   Вече няма да има нужда в тъмното да светвате отделно лампата в тоалетната.

   За шарено и по-приятно изживяване при вършене на физиологичните ви нужди.

   LED лампата за тоалетна чиния несъмнено е полезно и забавно нещо, на ефекта на което можете да се наслаждавате всяка вечер!

   Уредът е лесен за почистване и е водоустойчив.

   dostavka2.gif

   Прочетете още
   Подробности за продукта
   1668
   Отзиви
   No comments
   ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай