Безжичен видео бебефон с подвижен монитор, БЕЗ WiFi и БЕЗ интернет

Код на продукта:
3775 vb602
Безжичен видео бебефон с подвижен монитор, БЕЗ WiFi и БЕЗ интернет    Виж пълното описание
99,00 лв.
МОДЕЛ
  • Безжичен видео бебефон с подвижен монитор, БЕЗ WiFi и БЕЗ интернет
  • Видео безжичен бебефон с камера и голям 3.2" монитор
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Безжичен видео бебефон с подвижен монитор, БЕЗ WiFi и БЕЗ интернет

    Цветен видео бебефон е неразделен спътник на всяка майка или болногледачка на възрастни хора. Видео бебефон е устройство, което позволява на родителите да контролират какво се случва в стаята на детето, когато не са наоколо. Особено полезно е докато детето спи, когато родителят може да се погрижи за други дейности извън стаята на бебето.

    Преносим бебефон】 За постигане на по-голямо удобство и преносимост, родителското устройство безжичен видео бебефон приема нов дизайн, който е по-малък и по-лек. Вграден енергоспестяващ модул и акумулаторна батерия (максимум 10 часа живот на батерията в режим VOX), независимо какво правите у дома, можете свободно да носите безжичния бебефон, за да наблюдавате вашето мъниче.

    Режим VOX】 В режим VOX екранът на бебефона с камерата и нощното виждане ще бъде "заспали", за да се пести енергия. Когато бъде открит звук, екранът ще се активира автоматично, не е нужно да се взирате в екрана през цялото време, ще имате повече време да се съсредоточите върху това, което обичате, като четене на книга, гледане на телевизия или дори да се насладите на няколко пие с мъжа ти..

    Двупосочна комуникация и 8 приспивни мелодии】 Оборудван с високопроизводителен микрофон, можете не само да виждате, но и да чувате и да говорите с бебето си през бебефона. Когато чуете бебето си да плаче, можете бързо да го успокоите чрез камерата. Ако не сте добри в успокояването на бебето, 8-те приспивни мелодии са най-добрият избор.

    Криптиран, сигурен и дългообхватен сигнал】 Бебефонът е с голям обхват, използващ най-новата безжична технология 2,4 GHz FHSS (без WiFi), защитава поверителността на вас и вашето дете от хакери. Сигналът с голям обхват от 100 метра ви позволява да се насладите на барбекю с приятели или градинарство в градината.

    Печеливш и многофункционален】Малък, но рентабилен и ефективен, като нощно виждане, напомняне за хранене, сензор за температура, 2,0-инчов LCD екран и т.н. Бебефонът е най-ефективният избор за семейства с новородени.

    Следете температурата】 Ние сме същите като вас, за които комфортът на бебето е на първо място, екранът на бебефона показва температурата в реално време, така че вашето бебе винаги да е в най-подходящата температура и състояние.

    Акумулаторна батерия】Преносимия монитор на бебефона е оборудвано с литиево-йонна батерия от 750mAh, която може да ви освободи от оковите на жиците. След пълно зареждане, ако екранът на монитора е постоянно включен, може да се използва около 6 часа, а ако е в режим VOX, може да работи около 10 часа.

    Инфрачервено нощно виждане】 Оборудван с инфрачервени светлини и сензор, бебешката камера автоматично се превръща в черно-бяла нощна камера, когато открие слаба светлина.

    Пакетът съдържа:

    Камера бебефон - 1 брой

    Безжичен монитор - 1 брой

    Захранване за 220V - 2 броя

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3775 vb602
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай