Парти и нощна лампа с проектор на звезди с високоговорител

Код на продукта:
3853
Парти и нощна лампа с проектор на звезди с дистанционно управление и вградена тонколонка с възможност за пускане на музика посредством Bluetooth    Виж пълното описание
29,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Парти и нощна лампа с проектор на звезди с дистанционно управление и вградена тонколонка с възможност за пускане на музика посредством Bluetooth

    Лазерен проектор с високоговорител, управляван от дистанционно. Функциите на проектора могат да се управляват с помощта на IR дистанционно управление, така че не е нужно да имате директен достъп до лампата всеки път, когато искате да промените светлинния ефект или музиката. Това е чудесна алтернатива на обикновените нощни лампи. Светлините създават невероятна атмосфера, в която се чувствате като в друг свят, затова е идеален подарък за деца!

    Този лесен за използване и модерен звезден проектор е идеално подходящ като устройство за създаване на прекрасна атмосфера на обикновени срещи с приятели или по време на парти и дори за приспиване на дете чрез създаване на красива галактическа мъглявина в стаята. Това е идеална форма за разнообразяване на детското забавление, възможността за свързване с устройството чрез Bluetooth и възпроизвеждане на музика ще разшири неземната атмосфера или забавление.

    ➤ Вашето мъниче страхува ли се от тъмното или има проблеми със заспиването? Това вероятно се дължи на липсата на спокойствие и релакс. Можете да помогнете на детето си, като включите меки звезди и спокойна музика. С нежно мигащите звездички вашето бебе ще изпадне във вълшебно настроение. Детето ви вече няма да се страхува от тъмното и заспиването няма да е проблем!

    Разберете защо си заслужава!

    Проекторът разполага с Bluetooth SPEAKER, от който можете да пускате музика и приспивни песни.

    Едно устройство - много възможности!

    Диско атмосфера, когато пожелаете!

    Ще улесни заспиването на най-малките

    Незабравима атмосфера  на звездна галактика, предразполагаща към забавни игри в цветна светлина.

    Перфектната идея за романтични вечери с любимия човек!

    Различни режими на осветление. С помощта на дистанционното управление можете да промените режимите на светене на лампата. Парти версията, бавната смяна на цвета, избледняването на един цвят и появата на следващия и много други налични възможности карат всеки да намери своята любима комбинация. Можете да си направите истинска дискотека у дома!

    Bluetooth система. Лампата има вградена Bluetooth система, така че можете да свържете музика от телефона си към нея. Това е страхотно решение за среща с приятели или при приспиване на вашето бебе. Цветна LED светлина, съчетана с любимите ви песни ще създаде фантастична атмосфера! Оставете се да бъдете увлечени от приятно прекарване или се отпуснете след тежък ден!

    ✅4 цвята. Проектора разполага с 4 цвята, които могат да се променят с дистанционното управление. Синята, червената, зелената и бялата светлина създават невероятна аура в стаята и радват с външния си вид. Освен това лампата има възможност за настройка на 2 цвята едновременно.

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3853
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай