20A умен контакт с WiFi за управление на ел уреди от смартфон

Код на продукта:
3989
20A умен контакт с WiFi за управление на ел уреди от смартфон    Виж пълното описание
20,90 лв.
ВАРИАНТ
  • Smart WiFi контакт 16A
  • 20A умен контакт с WiFi за управление на ел уреди от смартфон
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    20A умен контакт с WiFi за управление на климатик, печка, бойлер и други електроуреди през смартфон

    Умният контакт може да се управлява дистанционно през интернет от вашия смартфон! Този интелигентен WI FI контакт изчислява натоварването, показва напрежението в мрежата и води записи, чертае графики на потреблението и консумацията на ток. Умният Wi-Fi контакт е предназначен за ръчно и дистанционно управление на захранването на климатици, печки, бойлери, лампи и други домакински електроуреди.

    Най-универсалното и бюджетно решение. WiFi контактът е предназначен за управление на всички електрически уреди и осветление в къщата от екрана на смартфона. Интуитивен и лесен монтаж и конфигуриране на релето, което не изисква специални умения. С него можете да следите текущата консумация на електроуредите, както и тяхното потребление по ден, седмица или месец.

    С помощта на безплатен софтуер можете да включвате и изключвате устройства по всяко време от всяко място, да наблюдавате текущото им състояние онлайн, да задавате автоматични режими на работа (таймери). Идеален за управление на осветление, контакти, климатик, автоматична порта, бариера, пералня, ютия, микровълнова фурна, хладилник, нагревател и други уреди. Простата настройка и свързване на смарт контакта в три стъпки не изисква специални умения и може да бъде завършена за минути.

    СОФТУЕР ЗА ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ И ЛЕСНО ПО-БЪРЗО СВРЪЗВАНЕ: Свържете се с 2,4 GHz Wi-Fi, не е необходим хъб или абонамент. Свържете домашните си уреди към смарт контакта, изтеглете безплатното приложение и след това управлявайте домашните си уреди от телефона. В допълнение, с актуализираната Bluetooth WiFi технология, можете автоматично да свържете WiFi интелигентния контакт към вашия смартфон чрез функцията Bluetooth в приложението Tuya Smart / Smart Life.

    ТАЙМЕР, ГРАФИК И МОНИТОРИНГ НА ЕНЕРГИЯТА: С удобната функция за таймер интелигентният домашен контакт може да се включва и изключва автоматично по желание. Например, можете да настроите лампите да се включват при залез или да се изключват при изгрев слънце. Wi-Fi контактът за мониторинг на енергията може да следи потреблението на енергия на вашите устройства и да ви помогне да спестите енергия и месечни сметки. Той ще направи живота ви по-лесен и по-интелигентен.

    ГЛАСОВО УПРАВЛЕНИЕ СЪС СВОБОДНИ РЪЦЕ: Alexa Smart Plugs работят с Alexa Echo Google Home. Управлявайте домашните си уреди с вашия интелигентен домашен контакт, като кажете "Alexa, turn on the lights" (Алекса, включи осветлението) и те ще се включат автоматично

    СЪЗДАВАНЕ НА ГРУПА И СПОДЕЛЯНЕ НА УСТРОЙСТВО: Задайте група за всичките си контакти и ги управлявайте с една команда. Можете също така да споделите устройството със семейството си, не се притеснявайте, ако излезете или когато телефонът ви не е на разположение, всеки може лесно да го контролира.

    Характеристики:

    Работно напрежение: 100-240 VAC 50 / 60 Hz

    Номинален ток на натоварване: 16A

    Номинален товар: 3,5 kW

    WiFi: 2,4 GHz 802.11 b/g/n

    Инструкции за настройка и свързване към телефон можете да изтеглите като кликнете от тук

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3989
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай