Играчка за изучаване на английски език с 224 карти

Код на продукта:
4104
Интерактивна образователна играчка за учене на английски език с 224 карти    Виж пълното описание
11,90 лв.
ЦВЯТ
  • РОЗОВ
  • СИН
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Интерактивна образователна играчка за учене на английски език с 224 карти

    Този комплект е идеалното решение за децата. Образователният четец на карти е забавен и образователен, подходящ както за момчета, така и за момичета. Родителите също ще насладят с радостния опит на учене с този четец, който не само развлича, но и подпомага развитието на паметта.

    Изучаването на езици, особено английски, може да бъде лесно и забавно за децата. Това е стъпка към тяхната по-добра интеграция в глобалния свят, тъй като английският език се говори от над милиард души.

    Този продукт е чудесен подарък за всяко дете. Дайте на вашето дете възможност да се запознае с английския език и да се забавлява по време на ученето!

    Как точно действа този продукт? Всичко, което трябва да направите, е да го включите и да поставите една от наличните 112 двустранни карти (общо 224 картинки) на подходящото място. След това устройството ще прочете думата върху него - това ще ви позволи да научите правилното й произношение.

    Как работи този продукт? Този продукт е изключително лесен за употреба. Просто го включете и поставете една от наличните 112 карти на подходящото място. Устройството автоматично ще прочете думата на картата, позволявайки ви да научите правилното й произношение.

    За да насърчите играта и ученето, дизайнът на продукта е създаден, за да привлече вниманието на децата. Чудесните рисунки и приятните цветове без съмнение ще вдъхновят вашето дете да използва устройството!

    Всяка карта разполага с две думи, по една от всяка страна, и съпътстваща рисунка, която помага за разбиране на значението им. Това стимулира както зрението, така и слуха на детето, гарантирайки, че ученето се адаптира към най-ефективния начин за всяко дете.

    Бутоните, разположени в долната част на устройството, гарантират удобство и интуитивност в работата. Бутонът отдясно се използва за контрол на силата на звука, докато бутонът отляво ви позволява да възпроизведете записа от текущо поставената карта.

    Аудио четецът работи с вградена батерия с капацитет от 300 mAh, предлагайки удовлетворително работно време, около 5 часа, със сравнително кратко време за зареждане, не повече от 80 минути. Това го прави практичен и готов за употреба винаги, когато е необходим.

    ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

    Възраст:  3+

    Материал: пластмаса, хартия

    Размери на четеца: приблизително 9 x 11 x 2 cm

    Размери на картите: приблизително 9 x 6 cm

    Комплектът съдържа:

    устройство (аудио четец),

    112 карти с двустранни карти за езиково обучение (56 животни, 31 предмета от ежедневието, 25 превозни средства, 21 храни, 18 плодове, 17 зеленчуци, 16 костюма, 10 природни, 9 цвята, 8 персонажа, 8 професии, 5 фигури)

    кабел за зареждане

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    41044336

    Конкретни референции

    ean13
    41044336
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай