Преглед отблизо

Електрическа енергоспестяваща UV лампа срещу комари, мухи и други насекоми

Нов продукт

Продуктът вече не е наличен

0,00 лв

Повече информация

Времето се затопля и какъв по-подходящ момент хвърчащите гадинки да се размърдат и да започнат най-нахално да нахлуват в дома ви и да ви тормозят. Ами ужасните комари през лятото, които ви стряскат посред нощ с бръмчащия си звук, нетърпеливи да ви захапят на поредното място. Вече има решение на проблема с досадните насекоми и то по напълно безвреден за вас и домашните ви любимци начин. Създайте си спокойствие с електрическата лампа срещу насекоми. Лесна за монтиране- поставя се директно в контакта и мигновено започва да действа, привличайки с 4-те си диода всяко летящо същество, преминавайки през металната решетка и умирайки на място.

Подходяща за дома и офиса. За максимален резултат пуснете уреда за околко 20 мин. преди да си легнете, за да убиете вече попадналите насекоми в помещението и оставете след това да работи цяла нощ. В стаята трябва да е възможно най-тъмно и по-далече разположено от вас, за да може уредът да работи най-ефективно.

Описание:

Мощност 220V

Обхват: до 16 в затворено помещение

Синьо-виолетова светлина

Цвят корпус- бял и син

Включена четчица за почистване

Без химикали или други изпарители

Размери: 68x28116mm

Тегло: 75гр.

Инструкции за безопасност: При почистване да се изключи от контакта! Да не се докосва с пръсти и да не се пъхат метални предмети! Да се пази далеч от деца! 

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Електрическа енергоспестяваща UV лампа срещу комари, мухи и други насекоми

Електрическа енергоспестяваща UV лампа срещу комари, мухи и други насекоми