Водоустойчива кутия за играчки с капак - 30х30см

Код на продукта:
С КАПАК 3883
Водоустойчива кутия за играчки с капак - 30х30см    Виж пълното описание
17,00 лв.
МОДЕЛ-снимка
  • С КАПАК - зелен динозавър
  • С КАПАК - крокодил
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Водоустойчива кутия за играчки с капак - 30х30см

    Водоустойчивата кутия за играчки с принт на животни и капак е перфектното решение за съхранение на играчките на вашето дете. Нейният прост и функционален дизайн ще ви помогне да подредите детската стая и да я направите още по-приятна и уютна.

    Тази кутия е изработена от висококачествен мек материал, който е водоустойчив, което я прави идеална за съхранение на играчки, дрехи или други дреболии, които може да има в детската стая. Нейният капак осигурява допълнителна защита на съдържанието и предотвратява праха и влагата да проникнат вътре.

    С размери 34.5 х 33 х 33 см, тази кутия предлага достатъчно пространство за съхранение на множество играчки. Когато не е необходима, просто я сгънете и съхранявайте на удобно място. С дебелина само 3 см в сгънато състояние, тя е лесна за пренасяне и може да я вземете със себе си навсякъде.

    Тази водоустойчива кутия за играчки е идеалният аксесоар за всяко дете. Тя не само помага на децата да организират своите играчки, но и им дава възможност да се забавляват и научават, благодарение на веселите принтове на животни. Играчките ще бъдат подредени и лесно достъпни, а детето ще се радва на красивия и функционален дизайн на кутията.

    Освен това, тази кутия може да се пере на ръка, което я прави изключително практична и лесна за поддръжка. Просто я използвайте, перете я, когато е необходимо, и отново я ползвайте безпроблемно.

    Създадена с мисъл за дете, водоустойчивата кутия за играчки с принт на животни и капак е перфектният избор за всеки родител, който търси практично и красиво решение за съхранение на играчките на своето дете. Поръчайте я сега и направете детската стая организирана и привлекателна!

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    38834130

    Конкретни референции

    ean13
    38834130
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай