500LM прожектор със соларен панел за зареждане и дръжка

Код на продукта:
3963 YD2205B
500LM прожектор със соларен панел за зареждане и дръжка    Виж пълното описание
14,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    500LM прожектор със соларен панел за зареждане и дръжка

    Търсите идеален прожектор за къмпинг, фенер, аварийно осветление и други приложения? Тогава 500LM прожекторът със соларен панел е точно това, което ви трябва!

    Този прожектор се отличава с компактен и лек дизайн, който го прави изключително лесен за пренасяне. С неговата удобна дръжка за носене, вие ще можете лесно да маневрирате с него и да го вземете със себе си навсякъде.

    Но това не е всичко! Прожекторът разполага и с вграден соларен панел, който ви позволява да го зареждате със слънчева енергия. Това е особено полезно, когато сте на открито и нямате достъп до електрическа мрежа. Просто поставете го на слънце и батериите ще се заредят автоматично.

    Освен соларното зареждане, можете също така да зареждате прожектора чрез USB кабел. Това ви дава възможност да го зареждате от електрическата мрежа, компютър или други източници на електричество. USB кабелът е включен в комплекта, за да ви осигури максимална удобство.

    Прожекторът предлага няколко режима на светене, които можете да изберете в зависимост от вашите нужди. Това включва ярко осветление, слабо осветление и възможност за сигнал за спешност. Режимите на светене могат да бъдат превключвани лесно чрез контролите на прожектора.

    Още една полезна функция на този прожектор е вграденият USB изход, който ви позволява да зареждате вашите мобилни устройства, като например телефони или таблети. Това е изключително удобно, когато сте на къмпинг или аварийна ситуация и имате нужда от допълнително захранване.

    И накрая, но не по важност, този прожектор е лек, компактен и лесен за пренасяне. Той заема минимално пространство в раницата или къмпинг снаряжението ви, като същевременно осигурява необходимата светлина за различни ситуации.

    Този прожектор е удобен, практичен и подходящ за различни активности на открито. Благодарение на соларния панел и възможността за зареждане чрез USB, вие ще имате надежден източник на светлина и захранване в различни ситуации. Не се колебайте - поръчайте сега и се насладете на безпроблемното преживяване на открито!

    Спецификации:

    Зареждане: MicroUSB интерфейс

    Изходна мощност: 5V/1A

    Захранване: вградена литиева батерия с голям капацитет

    Тегло: около 268гр

    Централен рефлектор с 3 режима на работа: силна светлина ; слаба светлина ; строб

    Странични рефлектори с 2 режима на работа: силна и слаба светлина

    Размер: 170х140х45 мм

    Материал: ABS+PS

    Комплектът включва:

    Прожектор с дръжка - 1 брой

    USB кабел за зареждане - 1 брой

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3963 YD2205B
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай