Голяма бамбукова масичка за лаптоп за легло с размери 55x35cm

Код на продукта:
4002
Голяма бамбукова масичка за лаптоп за легло с размери 58.5x35.5 cm    Виж пълното описание
49,00 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Голяма бамбукова масичка за лаптоп за легло с размери 55x35cm - идеалното решение за комфорт и удобство!

    Търсите практична и функционална масичка за лаптоп или закуска в леглото? Не търсете повече! Нашата голяма бамбукова масичка с размери 58.5x35.5 cm е перфектният избор за вас.

    Изработена от висококачествено бамбуково дърво, тази маса не само че е издръжлива и здрава, но и предлага универсални възможности за използване. Можете да я използвате като маса за лаптоп, маса за закуска, както и за четене на книги в леглото. Дори децата ще я обожават, използвайки я за писане на домашни или за рисуване.

    Разполагайки с два самостоятелни плота, тази маса е перфектно организирана. Единият плот е предназначен за компютър или таблет, докато другият е идеален за компютърна мишка и чаша с любимата ви напитка. Но това не е всичко!

    Нашата маса е проектирана с прецизно изрязани отвори в горния плот за вентилаторите на вашия преносим компютър. Това осигурява оптимална вентилация, която предпазва устройството от прегряване и удължава живота му. Вентилационната система е изключително полезна и за запазване на батерията на вашия лаптоп.

    Масата разполага с 4-степенно регулиране на ъгъла на плота, което ви позволява да настроите ъгъла така, както ви е най-удобно. Освен това, височината на краката на масата също е регулируема, което ви дава възможност да я адаптирате към своите нужди и предпочитания. Масата може да се използва както от възрастни, така и от деца.

    За да гарантираме вашата безопасност и удобство, прикрепихме летва в долната част на плота, която предотвратява изплъзването на лаптопа или книгата от масата. Летвата е особено полезна, когато плотът е повдигнат. Ако искате да използвате масата като поднос за закуска за легло, летвичката може да бъде бързо отстранена.

    И най-доброто от всичко - нашата бамбукова маса е сгъваема и заема много малко място, което я прави лесна за съхранение и пренасяне. Със сигурност ще се побере под много легла.

    Не се колебайте и инвестирайте в тази голяма бамбукова масичка, която ще ви осигури комфорт, удобство и множество възможности за използване. Поръчайте я сега и насладете се на нейните многобройни предимства!

    Размери:

    - размери на плота за лаптопа: 36 х 34 см
    - размери на поставката за мишка/чаша: 19 х 34 см
    - максимални размери: 60 x 30 x 37 cm
    - височина без повдигната горна част: 27 см
    - размери в сгънато състояние: 58 x 35.5 x 5 см

    Не се колебайте да си поръчате тази голяма бамбукова масичка сега и се насладете на комфорта и удобството, които предлага!

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    4002
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай