Сгъваема настолна поставка за телефон - модел Т2

Код на продукта:
T2 4032
Сгъваема настолна поставка за телефон - модел Т2    Виж пълното описание
4,40 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Сгъваема настолна поставка за телефон

    Представяме ви нашата нова компактна сгъваема поставка за таблет или телефон за бюро с възможност за регулиране на височината. Тази поставка е идеална за всички, които искат да задържат своето смартфон или друго мобилно устройство по безопасен и стабилен начин върху равна повърхност, като например бюро.

    Нашата поставка е не само практична, но и изключително удобна. Тя ви позволява да използвате телефона си без да го държите в ръка, което ви осигурява свобода и комфорт при изпълнение на различни дейности. Сега можете да сърфирате в интернет, да гледате филми или да провеждате видео разговори, без да се налага да държите устройството си постоянно.

    Нашата поставка е сгъваема, което я прави изключително удобна за пренасяне и съхранение. Можете лесно да я поставите в чантата си или дори в джоба си, когато сте в движение. Имайте я винаги със себе си и се наслаждавайте на комфорта и удобството, които тя предлага.

    Нашата поставка за таблет или телефон е създадена с висококачествени материали, които осигуряват здравина и дълготрайност. Тя е съвместима с различни модели и размери на устройства, така че можете да я използвате с всяко устройство, което притежавате.

    Придайте на вашето работно място или домашно бюро функционалност и стил с нашата компактна сгъваема поставка за таблет или телефон. Не губете време и се възползвайте от удобството и свободата, които тя ви предлага. Поръчайте сега и превърнете вашето устройство в перфектния помощник за всякакви задачи.

    Спецификации:

    Телескопично рамо: регулира се от 11 до 14 см

    Размери (сгъната): 14 х 7 х 1 см.

    Материал: ABS

    Цвят: черен

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    T2 4032
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай