Автоматичен изскачащ държач за карти с RFID защита срещу кражба

Код на продукта:
4046 ЧЕРЕН
RFID портфейл и картодържател с бутон за автоматично изкачване на картите    Виж пълното описание
8,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    RFID портфейл и картодържател с бутон за автоматично изкачване на картите - ЧЕРЕН ЦВЯТ

    Вашият ежедневен спътник за организацията и сигурността на личните ви карти е RFID портфейлът и картодържателът с уникален бутон за автоматично изкачване на карти. Създаден с високо внимание към удобството и функционалността, този аксесоар предлага сигурност и лекота при достъпа до вашите карти.

    Един от ключовите елементи на този продукт е вградената RFID технология, която осигурява защита от потенциални кибератаки и кражби на данни. Технологията предотвратява неоторизиран достъп до информацията на вашите карти, като например банкови или лични данни, осигурявайки ви пълна душевна увереност в ежедневието ви.

    Картодържателят се отличава с интелигентен бутон, който позволява автоматично изкачване на вашите карти. Този иновативен механизъм е създаден, за да ви освободи от неудобствата, свързани с търсенето на определена карта в пълния портфейл. Просто натиснете бутона, и желаната карта ще излезе на повърхността, готова за употреба.

    Дизайнът на портфейла и картодържателя е изключително компактен и удобен за носене. Те се вписват перфектно във всяка джобна облицовка или раница, без да добавят излишен обем. Техният стилен и модерен външен вид ги прави подходящи за всякакъв стил и облекло, като същевременно се подчертава технологичният аспект на продукта.

    Вземете контрол над вашите карти и данни, без да правите компромис с комфорта и стила си. Разчитайте на RFID портфейла и картодържателя, който превръща ежедневната организация в удоволствие и ви дава пълна сигурност за вашата лична информация.


    Размери: 10 х 6.3 х 1 см

    Цвят: черен


    Прочетете още
    Подробности за продукта
    4046 ЧЕРЕН
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай