Куфар за козметика с огледало и LED осветление - черен цвят

Код на продукта:
4080
Куфар за козметика с огледало и LED осветление - черен цвят    Виж пълното описание
60,00 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Изпрати ми известие, когато има наличност
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Куфар за козметика с огледало и LED осветление - черен цвят

    Осигурете си максимално удобство и персонализация с нашия модернизиран куфар за козметика с огледало и LED осветление. Този куфар в черен цвят е идеалният партньор за всеки любител на грима, който търси перфектното осветление и организация.

    Нашата усъвършенствана версия на куфара за грим предлага най-новите иновации в областта на осветлението. С регулируемата яркост и три режима на осветление - студена светлина, естествена светлина и топла светлина, можете да създадете идеалната атмосфера за гримиране във всяка ситуация. Вграденото подвижно пълноекранно огледало с регулируема каишка ви позволява да намерите най-добрия ъгъл за перфектно нанасяне на грима.

    Организацията е от съществено значение, когато става въпрос за съхранение на козметика. Нашите подвижни и регулируеми разделители от EVA ви позволяват да създадете персонализирани отделения според вашите нужди. Допълнително, куфарът предлага подвижна поставка за четки с осем гнезда, както и джоб с цип за съхранение на четки за грим и допълнителни аксесоари. Вече не се налага да търсите изгубени червила или разпилян лак за нокти - сега всичко ще бъде на своето място.

    Но това не е всичко, което предлага нашият куфар за козметика. С голям капацитет и компактен дизайн, той осигурява достатъчно място за съхранение на всичките ви аксесоари за грим. Независимо дали търсите място за червила, кремове за кожа или парфюми, този куфар ще ви помогне да запазите всичко подредено и лесно достъпно.

    Изберете нашия куфар за козметика с огледало и LED осветление и се насладете на перфектното осветление, пълна персонализация и организация за вашия грим. Нека вашата козметика бъде подредена, а вие да се чувствате като професионален гримьор всеки ден!

    Куфарчето се предлага в 2 размера: СРЕДЕН - 26x23x11cm и ГОЛЯМ - 37x26.5x12.5.cm

    Комплектът съдържа:

    1 брой куфарче за козметика с огледало и лед светлина

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    40794328

    Конкретни референции

    ean13
    40794328
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай