USB Type C към Type C кабел с дължина 2 метра и силиконово покритие

Код на продукта:
4103
USB Type C към Type C кабел с дължина 2 метра, подсилен със дебело силиконово покритие    Виж пълното описание
7,00 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    USB Type C към Type C кабел с дължина 2 метра и силиконово покритие

    Никога повече да не се притеснявате за качеството и издръжливостта на вашия USB кабел! Представяме ви нашия изключително дебел USB Type C към Type C кабел, който ще преодолее всичките ви проблеми със сигурност.

    С този кабел, няма да се налага да се притеснявате отново за тънките и лесно счупващи се USB кабели. Той е с дебело силиконово покритие, което го прави невероятно издръжлив и устойчив на всякакви външни влияния. Не само това, но кабелът е също толкова здрав и стабилен, колкото и бърз в предаването на данни.

    Създаден с дебелина X 3 по-голяма от стандартните USB кабели, нашият кабел е изработен от висококачествени материали, които гарантират неговата издръжливост и дълготрайност. Комбинацията от удобен за кожата силиконов каучук за кабела и цинковата сплав, използвана за конектора и основната жица, го правят надежден и стабилен.

    Този USB кабел е съвместим със смартфони и таблети тип C, включително серията Apple iPhone и iPad. Неговото проектиране е специално създадено да гарантира стабилно предаване на данни, за да можете да се насладите на бърз и надежден трансфер на файлове.

    Нека си кажем "Сбогом" на слабите и неефективни USB кабели! Инвестирайте в нашия USB Type C към Type C кабел с дължина 2 метра и се насладете на безпроблемно и бързо зареждане и предаване на данни. Не се колебайте, поръчайте сега и се насладете на най-доброто в света на USB кабелите!

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    4103
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай