Играй, създавай и развивай с Комплект кофа с 100 дървени блокчета City Build

Код на продукта:
4122
Комплект кофа със 100 части дървени блокчета конструктор City Builder    Виж пълното описание
29,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание





    Комплект кофа със 100 части дървени блокчета конструктор Мини град

    Въведете детето си в света на неограничените възможности за строене и създаване с този уникален комплект. Включва 100 дървени блокчета с различни форми и размери, които децата могат да комбинират по свой собствен начин, за да въздигнат собствен малък град. От къщички и мостове до впечатляващи сгради и просторни паркове - единствено въображението на вашето дете е границата.



    Този конструктор не само ще развие моториката и пространствената представа на детето ви, но също така ще насърчи неговата креативност и въображение. С блокчетата, децата могат да създават свои собствени истории и приключения в света, който те сами построят.



    Комплектът подпомага развитието на моториката и пространствената представа на децата. Те ще усъвършенстват своите моторни умения, докато същевременно разпознават форми и цветове. Това е идеалният начин за забавление и образование в едно, който ще забавлява децата ви часове наред.



    Включени в комплекта са 88 дървени блокчета и 12 дървени части за пъзел, които допълват разнообразието и възможностите за създаване. Също така е включена и една удобна кофа, която улеснява съхранението и преноса на блокчетата.



    Комплектът е подходящ за деца от различни възрасти и е идеален за игра вкъщи или в училище. С него децата ще се потопят в свят на строене и създаване, който не само ще ги забавлява, но и ще обогати творческия им потенциал.



    Прочетете още
    Подробности за продукта
    4122
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай