Висящ органайзер за обувки с 10 отделения 20х30х120

Код на продукта:
1043584
16,96 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание
    Представяме ви нашия нов Висящ органайзер за обувки с 10 отделения, с размери 20х30х120см. Този страхотен органайзер е идеалното решение за пространството във вашата гардеробна или вход.

    С 10 отделения, този органайзер ви позволява да съхранявате обувки на едно място, като запазвате реда и лесно ги намирате винаги.

    Прозрачната предна част с цип ви дава възможност да видите точно какво има вътре, без да отваряте всяко едно отделение. Това ви спестява време и усилия, когато търсите определена чифт обувки.

    Органайзерът е проектиран да спестява място, като виси на вратата или в шкафа. Така можете да използвате височината на гардероба си по-ефективно и да освободите повече пространство за други неща.

    Не само че нашето решение е практично, но то също така предпазва обувките ви от прах и влага. Забравете за замърсени и нежелани следи по вашите любими чифтове обувки - те ще бъдат сигурни и защитени в органайзера.

    За вашето удобство, органайзерът е снабден със здрава закачалка, която го прави лесен за монтаж и демонтаж. Така можете да го пренасяте от едно място на друго, ако желаете да промените организацията на обувките си.

    Не губете време и пространство с хаос във вашата гардеробна! Инвестирайте в нашия Висящ органайзер за обувки с 10 отделения и се насладете на организация, практичност и безупречност за вашите обувки.
    Прочетете още
    Подробности за продукта
    1043584
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай