Дървен блокчета конструктор с кофа пъзел

Код на продукта:
3547
Голяма кофа с дървен конструктор от цветни строителни блокчета с постелка пъзел    Виж пълното описание
42,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Дървен блокчета конструктор с кофа пъзел

    Имате ли нужда от подарък, който да забавлява и развива едновременно? Добавете малко креативност и учене в игрите на вашето дете с нашия луксозен дървен блокчета конструктор с кофа пъзел - голям строителен комплект от 115 части. Този комплект с дървени геометрични елементи и пъзел, ще отвори вратата към вълшебния свят на строителството и развитието на вашия малчуган.

    Няма нищо по-хубаво от това да учиш, докато се забавляваш. С помощта на този конструктор, вашето дете ще има възможността да построи свой собствен град, да разшири познанията си за околния свят и да разбере правилата, които преобладават в него. Градът от дървени блокчета е играчка, която може да се променя и развива, давайки на вашето дете безкрайни възможности за творчество и забавление.

    Но това не е само игра - играейки, детето се научава да разпознава форми и цветове, да прави първи опити за броене, събиране и изваждане. Поставянето на блокчета е отлична тренировка за малките ръчички, като същевременно подпомага развитието на фината моторика и учи на търпение и прецизност.

    Нашите дървени блокчета могат да се подреждат според предпочитанията на вашето дете, което позволява ежедневно променящ се град и стимулира креативността и въображението. Строителните кубчета могат да се използват за изграждане на различни видове жилищни и обществени сгради, а комплектът включва и елементи като дървени превозни средства, табели, фенери, дори дървета и светофари. Всичко това прави играта много реалистична и интересна.

    Но не само това, в комплекта включен и пъзел, който ще бъде чудесна основа на градските постройки. Използвайте го като подложка за строежите и нека въображението на вашето дете се разгърне. Градските дървени елементи имат ярки, красиви цветове, които стимулират въображението и развиват творческото мислене на детето. Освен това, те са изключително издръжливи и безопасни за децата, така че може да се наслаждавате на играта без притеснение.

    Насладете се на качествено време с вашето дете и му предложете вълшебната възможност да изгради и развие своя собствен град с нашия дървен блокчета конструктор с кофа пъзел. Това е идеалният подарък, който комбинира забавление, обучение и безкрайни възможности за творчество.

    Комплектът съдържа:

    Сортер - Кофа с дръжка

    Текстилна торбичка за събиране на частите

    Подложка - пъзел

    Дървени цветни блокчета

    Книжка с инструкции

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3547
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай