Дървена образователна игра с букви, цифри, форми, рибки и рингове 6в1

Код на продукта:
3678
Дървена дъска 6в1 с магнитни рибки, букви, цифри, фигури и рингове - образователна и занимателна играчка за деца    Виж пълното описание
26,00 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Дървената дъска 6в1 с магнитни рибки, букви, цифри, фигури и рингове е перфектната образователна и забавна играчка за вашия малчуган. Тя не само ще забавлява детето ви, но и ще помогне за неговото развитие на множество нива.

    С помощта на тази образователна Монтесори дървена дъска, вашето дете ще развива фината си моторика, когнитивните умения, координацията между ръцете и очите, както и социалните си умения. Играта ще стимулира и неговата памет, интелигентност и съобразителност.

    Подреждането на цветните фигурки изисква прецизни движения на ръцете, което ще помогне за подобряване на фината моторика и подготовка за писане. Всички елементи на играта са внимателно изработени от дърво и са покрити с хипоалергенни бои без вредни химикали, което гарантира безопасността на детето ви.

    Тази 6в1 образователна Монтесори дървена дъска е нещо, което всеки малчуган трябва да притежава. Тя ще бъде отличен подарък за рожден ден, Нова година, кръщене или друг празник. Вашият син, дъщеря или племенница ще се забавляват и едновременно ще се развиват с това забавно и образователно средство.

    Дървените играчки Монтесори са изключително предпочитани пред пластмасовите поради редица предимства. Те помагат за цялостното развитие на децата в много области, стимулират въображението и креативността им, активират сетивата и упражняват фината моторика. Освен това, те са естествени, приятни на допир и безопасни за децата. Дървените играчки са издръжливи и могат да се ползват успешно от много поколения. Те също така помагат на децата да развият уменията, необходими за подготовка за усвояване на писането в предучилищна възраст.

    Поръчайте сега дървената дъска 6в1 с магнитни рибки, букви, цифри, фигури и рингове и подарете на вашето дете забавление и образование в едно!

    Предимства на дървените играчки и защо те са по-предпочитани от пластмасовите?

    Те помагат за цялостното развитие на децата в много области. Активират сетивата, стимулират въображението и креативността и са незаменими при упражняване на фината моторика.

    Естествени, приятни на допир, екологични, безопасни за децата.

    Много издръжливи, те ще оцелеят успешно в продължение на много поколения.

    Децата развиват необходими умения за подготовка за усвояване на писането в предучилищна възраст, благодарение на подходящи графомоторни упражнения.

    Комплектът съдържа 58 части:

    26 букви от азбуката;

    7 геометрични фигури;

    10 числа;

    10 рибки за риболов с магнити;

    3 математически символа (+, -, =);

    1 въдица;

    1 дъска-пъзел.

    Размери на пъзела:

    Ширина: 40 см;

    Дължина: 18 см;

    Играчка, предназначена за деца над 3 години

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3678
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай