Вакуумиращ се калъф за завивки и възглавници

Код на продукта:
1078873
23,96 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание
    Изберете Вакуумиращия се калъф за завивки и възглавници и спестете място до 75%! Този комплект включва вакуумиращ плик за завивки и юргани, както и калъф за възглавници – всичко, от което се нуждаете, за да подредите и съхраните вашите спални принадлежности по най-ефективния начин.

    Със своя капацитет за до 3 завивки и 2 възглавници, вакуумиращият плик ви позволява да съберете и съхраните всичко необходимо на едно място. Забравете за затрудненията при намиране на достатъчно място в гардероба или под леглото – сега можете да съхранявате вашите завивки и възглавници компактно и удобно.

    Размерите на кутията са 60x40x24 cm, а на торбата – 100x100x45 cm. Това означава, че можете да се насладите на голям капацитет за съхранение, без да компрометирате пространството във вашата стая или гардероб.

    Комплектът е изработен от 100% полиетилен, гарантирайки високо качество и издръжливост. Вакуумиращият плик и калъфът за възглавници са лесни за използване и щадят вашите завивки и възглавници от прах, влага и други вредни външни влияния.

    Сега можете да се насладите на по-голямо пространство във вашата стая и да подредите вашите завивки и възглавници по идеалния начин. Изберете Вакуумиращия се калъф за завивки и възглавници и създайте уют и удобство във вашето спално помещение.
    Прочетете още
    Подробности за продукта
    1078873
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай