Кутия за съхранение с капак - черно-бяла 40x30x20

Код на продукта:
1172595
15,96 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание

    Кутия за съхранение с капак - черно-бяла 40x30x20


    Искате да запазите вашите дрехи, одеяла, завивки и книги организирани и подредени? Тогава тази кутия за съхранение е перфектното решение за вас! Изработена от здрав картон, тя е украсена с принт на модерни черно-бели ромбоиди, които придават стил и елегантност на всяко помещение.


    Тази многофункционална кутия е идеална за съхранение на различни предмети - от дрехи и одеяла до книги и играчки. Тя не само спестява място, но и внася ред във вашата стая. Сега можете да имате всичко, което ви трябва, на едно място, без да се притеснявате за безредицата.


    Кутията е лесна за сглобяване и може да се постави на рафт или в гардероба. С черния капак и металната табелка за етикети, можете да организирате вашите вещи и да намерите всичко лесно и бързо. Никога повече не ще се загубите в голямото събиране от предмети.


    Изработена от здрав и устойчив картон, тази кутия за съхранение е гаранция за дългогодишна употреба. Размерите й са 40 x 30 x 20 см, което я прави идеална за по-големи предмети и обемни вещи.


    Не се забавлявайте с безредица и загубени вещи. Изберете кутията за съхранение с капак - черно-бяла 40x30x20 и нека вашите вещи бъдат подредени, организирани и лесно достъпни.

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    1172595
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай