Кутия за съхранение цвят бордо 40x30x20 cm

Код на продукта:
1172596
15,96 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание
    Добре дошли във вълшебния свят на кутиите за съхранение! Представяме ви нашата сгъваема кутия за съхранение в прекрасен цвят бордо, с красиви орнаменти и функционален дизайн. Тя е идеалното решение за организиране на вашите дрехи и аксесоари.

    С нашата кутия за съхранение ще можете да съхранявате вашите дрехи с лекота и стил. Капакът в цвят бордо придава елегантност и изисканост на вашия гардероб, а същевременно осигурява защита от прах и влага. Допълнителният джоб за етикети ви позволява да маркирате съдържанието на кутията, за да можете да намерите желаните дрехи бързо и лесно.

    Нашата кутия за съхранение е с размери 40x30x20 cm, което я прави идеална за съхранение на различни видове дрехи - от рокли и панталони до блузи и тениски. Изработена е от здрав картон, който осигурява дълготрайност и стабилност на кутията.

    Изберете нашата кутия за съхранение цвят бордо 40x30x20 cm и превърнете вашето съхранение в истинско изживяване на организация и стил. Насладете се на безгрижност и функционалност, съчетани с елегантен дизайн и качествени материали. Вашият гардероб заслужава най-доброто, а ние сме тук, за да ви го предложим.
    Прочетете още
    Подробности за продукта
    1172596
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай