Калъф за дрехи 50x35x20

Код на продукта:
1032876
6,00 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание
    Представяме ви нашия калъф за дрехи с размери 50x35x20 - идеалното решение за съхранение на вашите дрехи, одеяла и завивки.

    Този калъф е снабден с издръжлив цип и голям прозорец, който ви позволява лесно да прегледате съдържанието му. Вече няма да се налага да отваряте всеки калъф, за да намерите това, от което се нуждаете.

    Но това не е всичко! Нашата калъф за дрехи е създаден да предотвратява появата на плесен и е непроницаем за влага. Независимо дали го съхранявате във влажни условия или го използвате за пътуване, вашият дрехи ще останат сухи и защитени.

    Избрали сме дишаща материя, 100% полипропилен, която осигурява оптимално вентилиране и предотвратява задържането на миризми. Вашите дрехи ще запазят свежестта и качеството си, дори след продължително съхранение.

    Не се колебайте - сега е моментът да инвестирате в нашия калъф за дрехи с размери 50x35x20 и да осигурите надеждна защита и организация на вашите ценни дрехи и текстил. Поръчайте го сега и се насладете на безкомпромисна качествена оптимизация!
    Прочетете още
    Подробности за продукта
    1032876
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай