Висящ органайзер с 13 джоба 42x63см.

Код на продукта:
1165985
14,96 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание
    Организирането на вашите вещи никога не е било по-лесно с нашия висящ органайзер с 13 джоба. Този уникален продукт е идеален за съхранение на всичко, което искате да имате под ръка - от аксесоари и тоалетни принадлежности до бижута и много други.

    Нашата висяща организация е проектирана с 13 джобчета, които предлагат голям капацитет за съхранение. Можете да поставите ярки аксесоари в единия джоб, козметика в другия и бижута в третия. Всеки джоб е достатъчно голям, за да побере необходимите ви вещи, но в същото време създава компактно и организирано пространство.

    Нашата висяща организация е с размери 42x63 см, което я прави подходяща за почти всяка стена или врата. Можете да я закачите в банята, спалнята или дори във входната врата, за да имате бърз достъп до вашите неща.

    Изработена от висококачествени материали - 65% полиестер и 35% лен, нашата висяща организация е издържлива и устойчива на употреба. Можете да я използвате години наред, без да се притеснявате за нейното състояние.

    Организирането никога не е било по-лесно и стилно с нашия висящ органайзер с 13 джоба. Съхранявайте вашите вещи с лекота и удоволствие, докато същевременно добавяте уют и функционалност във вашето пространство.
    Прочетете още
    Подробности за продукта
    1165985
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай