Образователна игра Аlphabet с флаш карти, дървени букви и цифри

Код на продукта:
3564
Детска образователна Кутия с дървени английски букви, цифри и двустранни флаш карти - пъзели     Виж пълното описание
23,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание
    Добре дошли във вълшебния свят на образователната игра Аlphabet с флаш карти и дървени букви и цифри! Този уникален комплект включва двустранни 3D флаш карти, които съчетават съвършено с дървените букви и числа. Всяка карта е изработена с много внимание и красиво илюстрирана с животни в ярки цветове.

    Тази образователна игра е идеална за малките деца и тези в предучилищна възраст, които се нуждаят от предизвикателство за съпоставяне на дървените букви и числа с картите на животни. Те могат да развият координацията на очите и ръцете си, да научат да разпознават цветовете, да развият фините си двигателни умения и уменията си за визуално възприятие, както и да се научат да решават проблеми.

    С този красив комплект децата могат да разширят речника си, да научат как да броят, да назовават буквите и имената на животните. Комплектът включва 26 броя дървени английски букви, 10 броя дървени числа и 26 броя двустранни флаш карти с букви и 10 броя двустранни флаш карти с числа.

    Вълшебството продължава с кутията за съхранение, която е включена в комплекта. Тя е идеална за лесно подреждане и пренасяне на дървените елементи и учебните карти. Размерите на кутията са 20х14х10 см, а размерите на карти с букви и цифри са съответно 8,5х10,7 см и 8,5х14 см.

    Освен че е изключително образователна, тази игра е и забавна за децата. Те ще се насладят на всяко предизвикателство, което тази игра предлага. Позволете на децата да се потопят в света на буквите и числата с тази невероятна образователна игра Аlphabet с флаш карти и дървени букви и цифри!
    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3564
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай