Дървен автобус за дърпане с изскачащи зайци и чукчета

Код на продукта:
3611
Весел автобус с животни и чукчета за удряне на изскачащите зайци    Виж пълното описание
28,50 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Дървен автобус за дърпане с изскачащи зайци и чукчета

    Добре дошли в света на вълнуващите игри с детска играчка - Дървен Автобус за дърпане с изскачащи зайци и чукчета! Тази интерактивна играчка е идеална за деца, които имат безкрайно количество енергия. С веселия Автобус за дърпане, децата могат да се забавляват по множество начини.

    Дървеният автобус е оборудван със забавни дървени изскачащи зайчета отгоре, които предизвикват децата да ги удрят с прекрасните детски чукчета, включени в комплекта. Докато играят, децата ще трябва да удрят стърчащите щифтове с чукчетата. И тук е магията - когато детето удари единия, другия изскача автоматично! Това създава забавление и същевременно помага на децата да развиват координацията на ръката и окото си, както и моториката и взаимодействието си с предметите.

    Но забавата не спира тук! Дървеният автобус има въртящи колела и може да се тегли. Децата могат да използват този прекрасен автобус като кола и да представят безброй пътувания, като водят животните на вълнуващи приключения. Прикаченият шнур прави автобусчето удобно за взимане по време на разходка.

    Децата в ранна възраст са готови да опознаят света около тях и да усвояват нови неща всеки ден. Тази образователна Монтесори играчка предоставя на децата несравнимо забавление, докато същевременно им помага да развият основните умения, необходими за следващата им стъпка в развитието. С Дървения Автобус за дърпане с изскачащи зайци и чукчета, децата ще се забавляват, докато усъвършенстват своите моторни и когнитивни умения.

    Характеристики:
    - Материал: дърво
    - Размери на автобуса: 28*18*16,5 см.
    - Размери на чукчетата: 16*6 см.

    Комплектът включва:
    - Дървен автобус - наковалня - 1 бр.
    - Чукчета - 2 бр.

    Развийте въображението и моториката на вашето дете с тази забавна и образователна играчка. Поръчайте сега Дървен Автобус за дърпане с изскачащи зайци и чукчета и осигурете незабравими моменти на забавление и учене!

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3611
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай