Монтесори образователна играчка за памет

Код на продукта:
3617
Монтесори образователна играчка за памет - двулицеви шаблони с картинки    Виж пълното описание
7,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Монтесори образователна играчка за памет - двулицеви шаблони с картинки

    Дървената игра за намиране на две еднакви фигури по памет е идеалното допълнение към колекцията от детски игри във вашия дом или Монтесори рафт. Вдъхновена от метода за ранно развитие на Монтесори и Уолдорф, тази игра е създадена да тренира паметта на малките деца в предучилищна и детска градина.

    Преди да започнат играта, децата трябва да запомнят мястото на фигурите на шаблона. След това, трябва да премахнат пешките с еднакви картинки под тях. Ако не успеят да познаят, пешките се връщат и е ред на следващия играч. Този, който събере повече пешки, е победител.

    Чрез играта, децата ще подобрят своето внимание към детайлите, концентрацията, краткосрочната памет и способността да се фокусират. Те ще се забавляват и ще разширят своя речник, като учат нови думи, свързани с изображенията върху шаблоните.

    Комплектът включва 5 двустранни карти с различни категории - животни, превозни средства, зеленчуци, числа, форми, насекоми, цветове, плодове, морски обитатели и време. Тези карти за игра са изработени от висококачествен дървен материал, който гарантира дълготрайност и забавление за децата.

    В комплекта ще намерите и дървена дъска за игра, която е с размери 12,5х0,5х16,5 см., както и 12 пешки. Тази дървена игра е подходяща за деца на възраст от 3 до 6 години и ще им помогне да развият своите наблюдателност, памет и логическо мислене.

    Не пропускайте да добавите тази страхотна игра във вашата колекция от детски игри и нека вашето дете се забавлява и развива в едно!

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3617
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай