Дървена цветна дженга със зарче

Код на продукта:
3619
Дървена цветна дженга със зарче    Виж пълното описание
25,00 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Дървена цветна дженга със зарче

    Добре дошли в света на дървената цветна Дженга с Животни и зарчета - Jenga Tower! Тази аркадна игра е идеалното семейно забавление, което ще ви осигури часове наслада и забавление. С помощта на тази игра ще упражните своята концентрация, рефлекси, сръчност и прецизност, докато се забавлявате с любимите си хора.

    Подредете цветните блокчета с животни и помогнете им да намерят своето място върху подложките, за да построите вълшебна кула. Използвайте заровете, за да определите кой блок трябва да бъде изваден от кулата и поставен отново най-отгоре. Бъдете внимателни и не допускайте кулата да се срути! Играчът, който събори кулата, е губещият.

    Комплектът включва 54 дървени блока в 6 различни цвята, с изображения на жаба, лъв, маймуна, мишка, мече и коала. Освен това, получавате 18 подложки с картинки, които ще придадат още по-голямо вълшебство на играта. За да го направим още по-забавно, в комплекта има и 3 зара, които ще определят кой блок трябва да бъде изваден. Всичко това е събрано в една удобна картонена кутия.

    Дървената цветна Дженга с Животни и зарчета - Jenga Tower е подходяща за деца над 3 години, но със сигурност ще забавлява и по-големите. Тази игра развива търпение, логическо мислене, наблюдателност и концентрация.

    Преживейте незабравими моменти с вашите близки и приятели с тази невероятна игра! Поръчайте дървената цветна Дженга с Животни и зарчета - Jenga Tower сега и се насладете на безкрайно забавление!

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3619
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай