Детска образователна Геоборд с ластици

Код на продукта:
3620
Детска образователна Геоборд с ластици    Виж пълното описание
13,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Детска образователна игра Геоборд с ластици

    Добре дошли в света на творчеството и образованието с нашата детска образователна игра Гео борд с ластици! Тази иновативна игра е вдъхновена от Монтесори метода и е идеална за развитието на детското въображение и геометричните умения.

    Гео бордът представлява стабилна дървена дъска с 64 пирончета със заоблени глави за допълнителна безопасност. С помощта на гумените ластици, които се поставят върху пирончетата, вашето дете ще създаде различни геометрични фигури като триъгълник, квадрат, цвете, самолет, мандала и много други. Играта включва 30 карти с фигури, но няма ограничения за въображението и креативността на вашето дете.

    Тази игра не само забавлява, но и подпомага развитието на математическите умения, тренира пространствено мислене, координация на ръцете и очите, въображението и разпознаването на цветове и форми. С Гео борда вашето дете ще се забавлява и ще се развива едновременно.

    Комплектът включва дървената гео дъска, 50 гумените ластици, 30 карти с фигури и кутия за съхранение. Размерите на дъската са 15 х 15 см, а играта е подходяща за деца над 3 годишна възраст.

    Не се колебайте да предоставите на вашето дете възможността да се забавлява и учи едновременно с нашата Детска образователна игра Гео борд с ластици. Тази игра е подходяща както за домашно използване, така и за логопедични кабинети и детски градини. Поръчайте сега и нека въображението на вашето дете се развива!

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3620
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай