Компактна шевна машина Handy Stitch

Код на продукта:
1234
Ръчна шевна машина Handy Stitch    Виж пълното описание
13,90 лв.
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими0
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Описание

   Електрическа мини шевна машина Handy Stitch

   Лесно преносима шевна машина Handy Stitch за зашиване и корекции на подгъви на дрехи, пердета, покривки и други. Удължете живота на любимите си дрехи с преносима шевна машина. С това удобно устройство, работещо с батерии, можете лесно да зашиете скъсано яке или риза, скъсан джоб, да подгънете перде и др.. Най-важното - винаги можете да я имате под ръка, а простотата на използване го прави идеален и за начинаещи.

   Всеки разкъсва част от облеклото случайно: любими дънки, яке, тениска или дори раница. Често поради тази причина изхвърляме дрехите и други ежедневни текстилни изделия, предполагайки, че това е загуба на време и пари за професионални шивашки сервизи.

   Но не е задължително да е така – просто си представете шевна машина, която можете да вземете навсякъде със себе си и да я поправите сами за нула време. Портативната шевна машинка Handy Stitch е компактно устройство, което може да направи почти всичко, което може да направи професионалната шевна машина, и нейният потребител дори не трябва да знае за шиене!

   Удобен и безжичен, предназначен за почти всякакъв вид материал
   Handy Stitch е ергономичен инструмент, който се захранва от батерия. Не изисква никакъв опит от потребителя - просто натиснете бутон и повредените части от материала ще бъдат покрити с издръжливи шевове, благодарение на които дрехите ви ще изглеждат като нови за минути. Въпреки факта, че устройството е малко, то ще бъде идеално за почти всякакви материали и спешни случаи. Подходящ е както за деликатни материи, като коприна и др.

   Тази портативна шевна машина Handy Stitch е толкова лека и безопасна за използване, че може дори да се използва за зашиване на частите на дрехата, която носим в момента.

   По този начин спестявате време, например ако забележите бримка минути преди да излезете от вкъщи. Просто поставете шевната машинка на мястото, което се нуждае от ремонт, натиснете бутон и дрехата ви ще възвърне оригиналния си блясък за нула време.

   Незаменим във всеки дом
   Ръчната шевна машина Magic Stitch ще се окаже полезна в безброй случаи и заема малко място в чекмедже или шкаф. Захранването на батерията ви позволява да го използвате навсякъде, у дома или навън. На път за работа или по време на ваканция.

   Работи посредством 4 бр. AA батерии.

   Размери: 223 x 50 x 150 мм.

   Тегло: 350 гр.

   Получавате:

   • малка шевна машина за домашна употреба
   • игли 2 бр.
   • макари с конци 3 бр.

   Прочетете още
   Подробности за продукта
   1234
   Отзиви
   No comments
   ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай