Вакуум система за съхранение на храни и напитки

ВАКС

Нов продукт

Система за вакуумиране на буркани ВАКС

Повече детайли

920 Артикула

7,20 лв

ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Повече информация


ВАКС - Вакуум система за съхранение на храни и напитки в буркани


Практичен и удобен начин да вакуумирате храни и напитки в домашни условия с тази система "Вакс", включваща 9 бр. капачки за буркани, силиконови уплътнители и вакуум помпа за издърпване на излишния въздух.

Съхранете свежестта и ценните качества на храните за по-дълго време. Това е най-качествения начин за запазване на продуктите- когато няма кислород, процеса на разваляне се свежда до минимум, а със системата за вакуумиране "Вакс" може да бъдете сигурни в резултата.

Вакуумните капаци стават все по-предпочитани в сравнение с металните и това не е случайно. Само с 5-6 изсмуквания с помпата ще получите идеално консервирани и запечатани буркани с любимите плодове, нектари и сокове, кетчуци, сладка и конфитюри и много други. Погрижете се за зимнината по най-добрия начин!

Дори след отваряне може да вакуумирате останалото количество в буркана отново, за да го запазите за по-продължителен период.

Ръчна вакуум помпа HBP-3, осигуряваща вакуум с дълбочина до 80 %, а вакуумните капаци са съвместими със стандартните буркани.Употреба на системата за вакуумиране "Вакс":

  • Проверявайте буркана добре- да няма пукнатини или нарушения по гърлото му, при наличие стават неподходящи за употреба.
  • Плътно поставяйте уплътнението на жлеба в капака.
  • Плътно поставяйте капака върху гърлото на бурката и помпата във вдлъбнатината на капака.
  • За консервиране са достатъчни 5-6 изпомпвания, а за съхранение- 15-20.
  • При отваряне на бурката- повдигате края на клапана на капака с палец, без да използвате остри предмети, вилици или лъжици.
  • След консервиране изплаквайте помпата с топла вода. След измиване на всички части трябва да смажете с вазелин маншета, за да запази еластичността си за по-дълго.
  • За проверка на херметичността на системата трябва да напълните бурката с вода до 3-4 см. под капачката и да издърпате въздуха с помпата, след което обърнете бурката с капачката надолу и ако клапана се покрие с балончета- то тя е неизползваема. Махнете клапана, изплакнете го и повторете процедурата наново.
  • Ако има изтичане под уплътнението на капака- значи буркана или капачката са негодни за употреба.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Вакуум система за съхранение на храни и напитки

Вакуум система за съхранение на храни и напитки

Система за вакуумиране на буркани ВАКС