Коледен прожектор за къща с 12 различни форми

Star Shower Slide

Нов продукт

Лазерен проектор за фасада на къща с 12 шаблона Star Shower Slide

Повече детайли

982 Артикула

39,00 лв

ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Повече информация

Лазерен проектор за фасада на къща с 12 шаблона Star Shower Slide
 
Star Shower Laser Magic: Покрива дома ви с празнично светлинно шоу

Star Shower Slide е лазерното светлинно шоу, което проектира ясни, ярки празнични изображения върху всяка стена, на закрито или открито. С 12 забавни слайда, празнични изображения, които да изберете за Коледа и Хелоуин, от искрящи звезди и Дядо Коледа до призрачни, размахващи криле прилепи, ще бъдете сензацията на вашата улица и главна тема в разговорите из квартала за празничния сезон.

Използването на Star Shower Slide не би могло да бъде по-лесно, а също така и настройването му. Само с един щепсел, който да свържете в електричеството, просто прикрепете към монтажния шип и го забийте в тревна площ или градина пред къщата си, където най-добре ще прожектира към дома ви. За вътрешна употреба, просто прикрепете основата за стабилна повърхност или пода на стаята, за вътрешни партита.

На закрито или навън получавате толкова много светлина за толкова малко!

Star Shower Slide покрива повърхност до 900 квадратни метра, което означава, че само едно устройство може да покрие цялата външна стена на средно голяма къща. Сега можете да замените всички обичайни външни светлини и да забравите за цялото време, прекарано по стълбите, разплитане на кабели и смяна на крушки! На закрито, за парти, те изпълват всяка стая с танцуващи парти светлини за моментална атмосфера!

Star Shower Slide също е невероятно енергийно ефективен, като използва до 99% по-малко енергия от традиционните празнични светлини, така че целия ви празничен сезон може да бъде изпълнен със светлини и да не се притеснявате за сметката за ток!

Подвижен или неподвижен, червен или зелен?

Star Shower Slide обсипва вашият дом в зелени и червени изображения и можете да изберете дали искате само зелени светлинни изображения или червени и зелени заедно. Има и бутон за движение, който ви позволява да имате танцуващи и движещи се празнични изображения по стените си за забавление на партито или пък статични за по-спокоен ефект.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Коледен прожектор за къща с 12 различни форми

Коледен прожектор за къща с 12 различни форми

Лазерен проектор за фасада на къща с 12 шаблона Star Shower Slide