Стерилизатор за четки за зъби с дозатор за паста

Нов продукт

Ултравиолетов стерилизатор за четки за зъби и дозатор за паста за зъби

Повече детайли

100 Артикула

24,00 лв

ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Повече информация

2в1 Ултравиолетов стерилизатор за четки за зъби и дозатор за паста за зъби

Всички знаем колко трудно може да бъде изтискването на последните капки от паста за зъби. Усилията, които сте положили, за да изтискате пастата за зъби до последно, в крайна сметка може да не си струва усилията. С нашия красиво проектиран UV стерилизатор получавата 3 устройства в едно: дозатор за паста за зъби, поставка за четки за зъби и ултравиолетова стерилизация, за да почистите четките си за зъби от плака и бактерии. Един наистина мултифункционален и практичен продукт, който трябва да имате във вашата баня. Изпробвайте и се убедете сами.

Защитете вас и вашето семейство от бактериите, които остават по четката за зъби с този иновативен стерилизатор за четки за зъби. Продуктът е от типа 2 в 1 - автоматичен диспенсър за паста за зъби и стерилизатор за четки за зъби. Притежава внедрена UV технология, която се използва от професионални зъболекари и намира приложение в различни клиники и болници. Стерилизаторът за зъби с диспенсър е изработен от качествени материали, които гарантират за дългия период на употреба. Има компактни размери и семпъл дизайн.

След редица проведени тестове е доказано, че UV стерилизаторът за четка за зъби елиминира до 99,9 % от бактериите и микробите. Съвместим е с всеки тип паста за зъби. Ултравиолетовата светлина се включва автоматично за пълен цикъл на почистване. Изключването също е автоматично – след 4 – 5 минути. Мощността на ултравиолетовата светлина е 7 W. Закупете стерилизатора за четки за зъби с диспенсър на преференциална цена още днес.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Стерилизатор за четки за зъби с дозатор за паста

Стерилизатор за четки за зъби с дозатор за паста

Ултравиолетов стерилизатор за четки за зъби и дозатор за паста за зъби