Безжичен сензор за температура и влага с WiFi и мониторинг от телефон

Код на продукта:
3992
Безжичен сензор за температура и влага с WiFi и мониторинг от телефон    Виж пълното описание
22,90 лв.
ВАРИАНТ
  • Смарт WiFi термометър и влагомер с цифров дисплей
  • Безжичен сензор за температура и влага с WiFi и мониторинг от телефон
  • Bluetooth цифров сензор термометър и хигрометър
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Безжичен сензор за температура и влага с WiFi и мониторинг от телефон

    WIFI сензор за температура и влажност. Той ще ви позволи да контролирате температурата, докато сте свързани към Wifi мрежа или от разстояние от всяка точка на земята. Освен това можете лесно да си изпращате отчети за показанията на температурата, като въведете имейл адреса си, както и да създавате интелигентни сцени, като например включване на газовия котел или термопомпата въз основа на показанията на сензора (за целта ви е необходимо подходящо реле). Компактният размер от 71x25x20 mm също ще ви позволи да го монтирате навсякъде - това е един от най-малките WIFI температурни сензори, който не изисква допълнителни шлюзове.

    Характеристики

    Интелигентен сензор, контролиращ температурата и влажността в помещението,

    Възможност за дистанционно управление чрез безплатното приложение Tuya Smart или Smart Life , достъпно за iOS и Android ,

    Алармени известия, изпращани директно на вашия телефон - наблюдение в реално време,

    Лесен монтаж без нужда от инструменти,

    Работи с гласови асистенти Google Assistant и Amazon Alexa , което позволява интеграция с интелигентен дом ,

    Достъп за цялото семейство в приложението. Благодарение на това те ще могат дистанционно да наблюдават и създават графици, а домът или офисът ви ще се превърнат в още по-приветливо място за всички!

    Гласовото управление на сензора за температура и влажност TUYA WiFi е удобно, лесно за използване и прецизно. Може да се интегрира с други устройства, позволява ви да наблюдавате условията в стаята и да пестите енергия.

    Високо качество на уреда, гарантиращо точни измервания,

    Не са необходими цели

    Сензорът осигурява точни показания на влажност (±5%RH) и температура (±1°C) в помещенията,

    СЦЕНАРИИ

    Представяме няколко сценария, които могат да бъдат създадени в приложението Tuya, използвайки сензор за температура и влажност от нашата оферта:

    Автоматично управление на климатика - можете да конфигурирате сценарий, който автоматично да включва и изключва климатика в помещението в зависимост от температурата и влажността на въздуха. Например, когато температурата достигне 23 градуса по Целзий и влажността надвиши 50%, климатикът ще се включи автоматично.

    Контрол на отоплението - можете да настроите сценарий, който автоматично включва отоплението в помещението, когато температурата падне под предварително определено ниво. Например, когато температурата достигне 20 градуса по Целзий, приложението Tuya автоматично ще включи отоплението.

    Автоматично стартиране на вентилатора - Можете да настроите сценарий, който автоматично включва вентилатора в банята, когато влажността надвиши определен праг. Например, когато влажността на въздуха надвиши 80%, вентилаторът автоматично ще се включи, за да намали влажността.

    Известия за висока влажност - можете да зададете сценарий, който автоматично да изпраща известия до вашия телефон или друго устройство, когато влажността в помещението надвиши определен праг. Например, когато влажността надвиши 80%, приложението Tuya автоматично ще изпрати предупреждение за висока влажност.

    Спецификация:

    Тип батерия: 2 * AAA (НЕ са ВКЛЮЧЕНИ)

    Входно напрежение: DC 3V LR03*2

    Ниско захранващо напрежение: ≤2.7V

    WiFi: 802.1b/g/n 2400GHz

    Температура на откриване: -10℃~+50℃

    Откриване на влажност: 10% -90% RH

    Размер на продукта: 70*25*20 мм

    Нетно тегло на продукта: 20g (без батерии)

    ❗  За да осигурите правилна работа на сензора,  използвайте  само 1,5 V  AAA   алкални батерии  като  Energizer ,  Duracell ,  Varta  и други известни марки. Използването на други видове  или марки батерии  може да повлияе на точността на измерванията .

    ❗ За да осигурите дълъг живот на сензора, препоръчваме да актуализирате софтуера до най-новата версия 1.1.17. Актуализацията ще се изтегли автоматично след сдвояване на сензора с приложението TUYA/Smart Life.

    ❗ Моля, обърнете внимание, че настройката на аларми, информиращи за промени в температурата/влажността, както и алармата за офлайн известяване може да намали живота на батерията.

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3992
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай