Преглед отблизо

Универсален медицински коректор за правилна фигура

Нов продукт

Продуктът вече не е наличен

0,00 лв

Повече информация

Всеки от нас, вследствие на забързаното ежедневие, неудобната поза зад бюро и пред компютър, неправилна позиция на тялото по време на сън, неминуемо получава дискомфорт в областта на гръбначния стълб, кръста и раменете. Чувствате се изморени, изкривени, изнервени, дори понякога е невъзможно да продължите нормалния си ритъм на живот. Време е да обърнете внимание на здравето си и да кажете СТИГА на болката и схванатия и изкривен гръб! Медицинският коректор за правилна фигура ще Ви осигури необходимата опора, от която се нуждаете и ще заживеете с облекчение, без мъчение!

Какво представлява коректора?

Тип висококачествен еластичен колан, с две твърди вложки по дължината на гръбнака, осигуряващи му идеално изправен и стабилен вид, като по този начин поглъща силата на земното притегляне, тежестта на вашето тяло и множеството сътресения, които се получават при ходене. Вашето дишане се подобрява, засилва се кръвообръщението, а от там и цялостното състояние на организма.

Възможност за коригиране на размера, благодарение на самозалепващи се широки ленти по краищата на колана, както и удобни еластични презрамки за сигурно прилепване.

При кого може да се прилага?

При хора с дискови хернии, дископатии, остеопорозни изменения на прешлените, гръбначни изкривявания и травми на гръбначния стълб, също при пациенти с остеомалация от онкологичен характер или всякакъв друг вид състояния, нуждаещи се от укрепването на гръбначния стълб.

Инструкции за употреба

Първоначално трябва да се слага всеки ден с продължителност 10-20 мин. докато се адаптира тялото, после времето се увеличава до 2-4 ч. на ден, като резултати може да се очакват след 2 до 3 месеца всекидневна употреба.

Пере се със студена и чиста вода, без да се използват препарати или сапун. След изплакване внимателно да се натисне, за да изтече излишната вода и да се увие в кърпа, за да изсъхне.

Да се избягва употребата при хора с пейсмейкър.

Състав

30% полиестер; 25% полиуретанова пяна; 20% латекс; 15% памук; 10% найлон

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Универсален медицински коректор за правилна фигура

Универсален медицински коректор за правилна фигура