Голяма писта за колички с електрически асансьор и волан

Код на продукта:
3850
Голяма писта за колички с електрически асансьор и волан    Виж пълното описание
69,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Голяма писта за колички с електрически асансьор и волан

    Имаме удоволствието да ви представим нашата невероятна играчка - Комплект голяма писта за колички с електрически асансьор и волан. Тази страхотна играчка не само ще забавлява вашето дете, но и ще го научава на основните принципи на физиката.

    Нашата писта и пързалка за коли се отличава с впечатляващо качество и наситени цветове, които няма да оставят никого безразличен. Изработена с голяма прецизност, тя осигурява дълго и творческо забавление за вашето дете.

    Тази играчка е оборудвана със специален превключвател, който включва/изключва електрическия асансьор. Когато превключвателят е включен, вашето дете ще чуе реалистичен звук от запалване на колата, а ескалаторът ще започне да се движи, издигайки колите до върха на пистата. Ако желаете, можете и ръчно да придвижвате колите до върха на пистата, използвайки манивелата, която също е включена в комплекта.

    Воланът на играчката е подвижен и позволява свободно маневриране наляво и надясно. Той е оборудван с клаксон в центъра и две стрелки - лява и дясна. Когато вашето дете натисне лявата стрелка, ще чуе 7 различни имена на превозни средства, а при натискане на дясната стрелка, ще се изпълнят 3 различни мелодии на английски език.

    И накрая, в горната част на пистата има удобно паркинг място, където вашето дете може да остави колите след игра или да избере няколко от тях, ако иска да играе само с тях. Количката, която слиза от върха, преодолява всички нива и се нарежда на опашка, за да се изкачи отново по ескалатора. Ако желаете, можете и да отворите барикадата и количката да излиза от пистата на картонено табло, което също е включено в комплекта.

    Нашата играчка Комплект голяма писта за колички с електрически асансьор и волан е перфектният подарък за вашето дете. Тя не само ще го забавлява, но и ще развива неговите креативни умения и познания върху принципите на физиката. Не се колебайте и поръчайте я още днес!

    Характеристики:

    Материал: метални колички и пластмасови елементи за пистата

    Брой колички: 4

    Електрически ескалатор за количките ( с батерии - не са включени в комплекта )

    Електрически асансьор за колите ( с батерии - не са включени в комплекта )

    Две писти свързани една с друга

    Подвижен волан с бутони и музика

    Размери на пистата: дължина 95 см ; широчина 32 см и височина 36 см.

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3850
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай