Външна лампа със соларен пенел със 106LED и кабел с дължина кабел 5 м

Код на продукта:
106LED
106LED диода външна лампа със соларен пенел (с кабел 5 м)    Виж пълното описание
24,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Външна лампа със соларен пенел със 106LED и кабел с дължина кабел 5 м


    Осветете вашия външен свят с 106LED диода външна лампа със соларен панел и сензор за движение! Това иновативно осветително устройство е проектирано да осигури ярко и ефективно осветление на открито, като съчетава висококачествена LED технология със соларна енергия.

    Със своите 106 LED диода, тази външна лампа предлага равномерно и приятно осветление във вашия двор, градина или алея. Но не само това, LED технологията осигурява и ниска консумация на енергия и дълъг живот на лампата, за да ви предложи максимална ефективност.

    Но как точно тази лампа е толкова удобна и практична? Вграденият сензор за движение позволява на лампата да се активира автоматично, когато засече движение в близост от 3-5 метра. Това значи, че ще имате осветление само тогава, когато е необходимо, и ще спестите енергия. Тази функция е особено полезна за осветление на входове, пътеки и други зони, където сигнализирането на движение е важно.

    Изнесеният соларен панел предоставя независимост от електрическата мрежа и автономност на лампата. През деня, панелът събира слънчевата енергия и зарежда вградената батерия, която поддържа лампата в работно състояние през нощта. Това не само ви помага да намалите разходите за електрозахранване, но и екологично опазва околната среда.

    Компактният и модерен дизайн на тази външна лампа я прави подходяща за всяко външно пространство. Тя може лесно да се инсталира и е устойчива на всякакви атмосферни условия, като дъжд и сняг. Независимо дали я използвате за осветление на входа на вашия дом или за подчертаване на красотата на градината ви, тази лампа ще добави стил и функционалност към външните ви обекти.

    Външната лампа с 106LED диода, със соларен панел и сензор за движение, предлага иновативни технологии, енергийна ефективност и удобство. Осветете пространствата около вас с ярко и екологично осветление, когато е необходимо, и спестете енергия, без да компрометирате на стила и функционалността.

    Комплектът включва:

    Лампа със 106 диода - 1 брой

    Соларен панел с кабел 5м - 1 брой

    Дистанционно управление - 1 брой

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    106LED
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай