Улична соларна лампа 108COB със сензор за движение

Код на продукта:
108COB
Улична соларна лампа 108COB със сензор за движение    Виж пълното описание
15,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Улична соларна лампа 108COB със сензор за движение

    Добре дошли в бъдещето на уличното осветление - Улична соларна лампа 108COB със сензор за движение! Тази иновативна соларна лампа не само осветява вашата околност, но и ви предлага удобство, ефективност и икономия на енергия.

    ✅ Соларните улични лампи са перфектното решение, когато искате да осветите своя дом или имот, без да се налага да монтирате сложни електрически инсталации. Те използват слънчевата енергия, която се преобразува в електричество чрез вграденият соларен панел. Така получавате не само екологично осветление, но и икономия на енергия, без да се притеснявате за ежемесечните сметки за ток.

    ✅ Принципът на работа на тези лампи е удивително прост - слънчевите лъчи зареждат вградените батерии през деня, а през нощта съхранената енергия се използва за осветяване на околната среда. Напълно заредена, LED соларната улична лампа може да работи до 2 нощи без прекъсване, осигурявайки ви надеждна и дълготрайна осветеност.

    ✅ Бързо, лесно и ефективно - това е осветлението на бъдещето! Инсталацията на соларната лампа е изключително проста и не изисква специални умения или инструменти. Всичко, от което се нуждаете, е основни инструменти и подходящо място за монтаж. За само 30 минути можете да се насладите на ярка и безопасна осветеност във вашия двор или пред вашия имот.

    ✅ Функционален и издръжлив - соларната улична лампа е изработена от висококачествени материали, които осигуряват нейната издръжливост и устойчивост на всякакви условия. С висока степен на херметичност (IP67), тези лампи не се страхуват от вятър, прах, дъжд или снеговалеж. Те са създадени да издържат на трудни метеорологични условия и да осветяват вашето пространство безпроблемно.

    ✅ IP67 водоустойчивостта гарантира, че устройството е напълно защитено срещу прах и краткотрайно потапяне във вода. Също така, соларната лампа е устойчива на слънчева светлина и не се разрушава от неблагоприятните климатични условия.

    Не се компрометирайте с осветлението на вашия двор или имот! Изберете Улична соларна лампа 108COB със сензор за движение и се насладете на бързо, лесно и ефективно осветление. Освободете се от зависимостта от традиционния електрически ток и се възползвайте от безплатната и устойчива слънчева енергия. Поръчайте сега и превърнете вашето пространство в оазис на светлина и комфорт!

    ✅3 РЕЖИМА НА СВЕТЕЛЕНИЕ

    Лампата е снабдена с бутон, благодарение на който можете лесно да настроите работата й според вашите нужди. С всяко щракване променяме режима на светене на лампата.

    ⚡ Режим 1 : лампата се включва след свечеряване, когато сензорът засече движение (100% мощност);

    ⚡ Режим 2 : лампата свети с 20% мощност, след като се стъмни, а когато сензорът засече движение, свети със 100% мощност;

    ⚡ Режим 3 : лампата свети непрекъснато след свечеряване с 50% мощност.

    ✅ ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

    Брой светодиоди: 108 бр

    Вградени сензори:  здрач и движение

    Рейтинг:  IP67

    Време за зареждане:  6ч

    Живот:  35000h (LED)

    Ъгъл на лъча:  120°

    Капацитет на батерията:  3000mAh

    Цвят на светлината:  5500-6000k (студено бяло)

    Работна температура:  -30 - 60°C,

    Материал:   стомана и пластмаса

    Цвят:  черен

    Размери на лампата:  23 х 8,5 см

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    108COB
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай