Фрезер за дърво ъглова сглобка, захващане 8мм, фрезоване до 19 мм

Код на продукта:
3902
Фрезер за дърво ъглова сглобка    Виж пълното описание
8,00 лв.
РАЗМЕР
  • 1/2" - 6.35*38.1mm
  • 3/8" - 6.35*34.9mm
    + 1,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Фрезер за дърво ъглова сглобка, захващане 8мм, фрезоване до 19 мм

    Създайте изключително здрави и привлекателни скосени съединения с нашия фрезер за дърво ъглова сглобка - 45° ъглова фреза за скосено фрезоване. Този иновативен инструмент ще ви помогне да създадете перфектни връзки, които ще бъдат здраво закрепени и няма да се разпадат.

    Остриетата на фрезата са изработени от волфрамов карбид и са снабдени с дизайн против откат C3 с микрозърна. Те са покрити с устойчиво на топлина тефлоново покритие, което предотвратява натрупването на дървени стърготини, смола и катран. Това осигурява гладко и безпроблемно фрезоване без да се засяга качеството на съединението.

    Нашата фреза е лесна за използване. Просто прокарайте едната дъска вертикално, а другата хоризонтално, след което ги съединете. Взаимосвързаните 45-градусови разрези осигуряват изключително здрави връзки, без да се налага да задържате дъските на място по време на затягане.

    Тази фреза е идеална за използване с различни материали, включително МДФ, масивна дървесина, ПДЧ, шперплат, дървени дограми, дървени прозорци, шкафове и кутии и още много други. Независимо от проекта, нашият фрезер за дърво ъглова сглобка ще ви помогне да постигнете професионални и здрави резултати.

    За да постигнете най-добрите резултати, вземете скрап от дървен материал със същата дебелина като планирания детайл и задайте централната линия на свредлото с централната линия на детайлите. Прокарайте двата детайла и ги съберете. Ако работите често с дървен материал с тази дебелина, препоръчваме ви да запазите скрапа, за да го използвате по-бързо и по-лесно при следващата инсталация.

    Комплектът включва една фреза за 45 градусова ъглова сглобка, което го прави идеален за всички вашите проекти. Закупете нашата фреза за дърво ъглова сглобка сега и се насладете на лесното и безупречно създаване на скосени съединения.

    Комплектът включва:

    1 брой фреза за 45 градусова ъглова сглобка


    Прочетете още
    Подробности за продукта
    39024179

    Конкретни референции

    ean13
    39024179
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай