Свредло за дърво със зенкер фреза - комплект 5 броя

Код на продукта:
3903
13,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Свредло за дърво със зенкер фреза - комплект 5 броя

    Инструментите от комплекта 5 броя свредла за дърво със зенкер са идеалното решение за всеки проект, който изисква пробиване на дупки и изрязване на фаска в дървото. Този уникален комплект ви позволява да изработвате отвори с различни диаметри, от 4 до 32 мм, без необходимостта от смяна на накрайниците.

    Включените 5 броя зенкери предлагат разнообразие от размери и са подходящи за пробиване на дупки в дървен материал, МДФ, ПДЧ, шперплат и други. Те също така разполагат с фрезенки за скриване на главата на винт, което ги прави идеални за проекти, които изискват перфектно прикрепяне на винтовете.

    С комплекта получавате и 5 броя шестограма, които ви дават възможност да регулирате дълбочината на контра втулката и дълбочината на пробиване за винтове с различни дължини. Така можете да постигнете перфектни резултати във всяка ситуация.

    Комплектът е представен в 5 броя кутийки, което го прави лесен за съхранение и организация. Всичко, което ви е необходимо, е на едно място, готово за употреба.

    Спецификации: 2,8x8 mm, 3x8 mm, 3,2x8 mm, 3,5x8 mm, 4x8 mm (прибл. ) Това гарантира, че можете да изберете правилния размер за вашия проект, без да имате нужда от допълнителни инструменти.

    Комплектът включва:

    5 броя зенкери

    5 броя шестограма

    5 броя кутийки

    Вземете комплекта 5 броя свредла за дърво със зенкер и се възползвайте от лесното и бързо пробиване на дупки със същевременно изрязване на фаска. Този иновативен комплект е перфектният инструмент за всеки дърводелец или хобиист. Не губете време и започнете вашия следващ проект с увереност и качество.

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3903
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай