Табуретка-кутия за съхранение цвят екрю

Код на продукта:
1161512
18,96 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Изпрати ми известие, когато има наличност
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание
    Оптимизирано продуктово описание за табуретка-кутия за съхранение цвят екрю:

    Търсите практично и елегантно решение за съхранение във вашата домашна обстановка? Тогава табуретката-кутия за съхранение цвят екрю е идеалното решение за вас! С размери 30х30х30 см, тази многофункционална и стилна табуретка предлага достатъчно пространство за съхранение на различни предмети, като в същото време добавя допълнително удобство и комфорт към вашето пространство.

    Табуретката-кутия е изработена от висококачествен полиестер и MDF материал, което гарантира здравина и дълготрайност. Съчетавайки функционалност и елегантен дизайн, цветът екрю придава изискан и модерен вид на вашия интериор.

    Но не само външният вид е важен - тази табуретка-кутия е идеална за организиране на вашите вещи. Независимо дали става въпрос за съхранение на играчки, дрехи, книги или други аксесоари, вие можете да се доверите на тази функционална мебел. Със своите размери и удобна форма, табуретката-кутия предлага практични решения за съхранение и лесно се съчетава с всякакъв вид интериор.

    Направете своя дом по-организиран и стилен с табуретка-кутия за съхранение цвят екрю. Добавете този универсален и удобен мебел в своето пространство и се наслаждавайте на неговата функционалност и естетика. Не се колебайте - поръчайте веднага и преобразете своя дом сега!
    Прочетете още
    Подробности за продукта
    23103353

    Конкретни референции

    ean13
    23103353
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай