Калъф за съхранение на дрехи от плат с цветя 65x55x40

Код на продукта:
1077144
11,96 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание
    Калъфът за съхранение на дрехи от плат с цветя е идеалното решение за да организирате и опазите вашата гардеробна съдържание. С размери 65x55x40, този калъф предлага достатъчно пространство, за да побере различни видове дрехи и аксесоари.

    Изработен от висококачествен плат с красив дизайн на цветя, този калъф не само ще запази вашите дрехи безупречно чисти и защитени от прах и влага, но и ще добави стил и красота във вашия дом. Неговата здрава конструкция и здрави ципове гарантират дълготрайна употреба и лесно съхранение на вашия гардероб.

    Независимо дали сте вкъщи или на път, този калъф е перфектният спътник за всяко пътешествие или преместване. Лек и компактен, той лесно може да бъде пренесен и съхранен в шкаф или в багажника на автомобила.

    Забравете за неподредените гардероби и загубеното време в търсене на дрехи. С калъфа за съхранение на дрехи от плат с цветя, вие ще имате удобен и организиран начин да държите вашите дрехи подредени и лесно достъпни. Насладете се на удобството и елегантността, които този калъф предлага и превърнете вашата гардероба в истинско място на наслаждение и вдъхновение.
    Прочетете още
    Подробности за продукта
    1077144
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай