Комплект 3бр. калъфи за съхранение на килими

Код на продукта:
1081623
3,96 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Изпрати ми известие, когато има наличност
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание
    Добре дошли в света на перфектното съхранение на килими! Представяме ви Комплект 3бр. калъфи за съхранение на килими с невероятен аромат на лавандула. Със своята висококачествена пластмасова конструкция, тези калъфи ще защитят вашите килими от прах, миризми и влага, като ги запазват в перфектно състояние.

    Комплектът включва 3 торбички, със следните размери: 1 брой с размери 0.45x4 м и 2 броя с размери 0.45x2 м. Това означава, че можете да съхранявате различни размери килими в тези калъфи и да се наслаждавате на безупречно организиран дом.

    Но не само това! Всяка торбичка е обогатена с нежния аромат на лавандула, който ще придаде приятно усещане на вашите килими и дома ви. Сега, вече можете да си представите колко стилно и разкошно ще изглеждат вашият дом и килими.

    За да постигнете най-добри резултати при съхранение, ви препоръчваме да използвате висококачествени пластмасови торбички за килими. Те ще осигурят допълнителна защита и сигурност на вашите ценни килими.

    Не се колебайте, превърнете съхранението на килими в истинско изкуство с Комплект 3бр. калъфи за съхранение на килими с аромат на лавандула. Нека вашите килими бъдат пазени в безупречно състояние, а вашият дом - пълен с уют и стил!
    Прочетете още
    Подробности за продукта
    1081623
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай