Игра за логическо мислене за деца IQ Ball

Код на продукта:
3622
Игра за логическо мислене за деца с топчета IQ Ball    Виж пълното описание
8,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Няма продукти
    Описание



    Игра за логическо мислене за деца с топчета IQ Ball

    Играта IQ Ball е перфектната антистрес играчка, която ще ви помогне да се отпуснете и да развиете своя логически мозък. Тя е съставена от четири улея с цветни топчета и има квадратна ергономична форма, която я прави удобна за игра с ръце. Тази сензорна играчка е подходяща за деца над 3 години и възрастни, които търсят начин да се отпуснат и забавляват.

    Не само че ще се забавлявате, но и ще тренирате своята логика и пространствено мислене. Играта включва въртящ се вътрешен куб, през който многоцветните мъниста могат да преминават от една област в друга. Използвайте тази антистрес играчка, за да играете различни логически игри, които ще тренират паметта ви и ще развиват интелектуалния ви капацитет.

    Но играта IQ Ball не е само забавление и тренировка на мозъка. Тя е и изключително полезна за премахване на стреса. Ако имате нервни тикове като игра с косата, гризане на нокти или ритане, тази играчка може да ви помогне да се отървете от тях. И не само това, ако пътувате с кола, самолет или влак, играта IQ Ball ще ви забавлява и ще направи времето ви да минава приятно и неусетно.

    Характеристиките на играта включват материал от висококачествена ABS пластмаса, компактен размер на опаковката - 11,5 x 10,5 x 3 см и леко тегло от 115 грама. Препоръчителната възраст, за която е подходяща играта, е над 3 години. Обърнете внимание, че играчката съдържа малки пластмасови части и е необходимо да се ползва с внимание.

    Комплектът включва IQ Ball игра с топчета и връзка за ръка. Така че, ако искате да се отпуснете, да забавлявате мозъка си и да се забавлявате, тази антистрес играчка е точно за вас. Наредете мънистата в правилния ред и се насладете на моменти на релаксация и забавление.

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    3622
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай