Дървен детски комплект "Малък зъболекар"

Код на продукта:
4292
Дървен детски комплект "Малък зъболекар"    Виж пълното описание
17,90 лв.
    * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
    * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
    Любими0
    Добави в списък с желания
    Препоръчваме ви
    Описание



    Дървен детски комплект "Малък зъболекар"

    Посещението при зъболекар вече няма да бъде страшно – направете го забавно и образователно с нашия дървен комплект "Малък зъболекар"! Този комплект ще помогне на децата да разберат какво да очакват при посещение на стоматолога и ще ги насърчи да се грижат за зъбите си по забавен начин. Помогнете на децата да се научат как да поддържат здравето на устната кухина и им помогнете да преодолеят страха си от зъболекаря.

    Комплектът включва разнообразие от реалистични зъболекарски инструменти и аксесоари, които позволяват на малките стоматолози да упражняват своите умения и да се запознаят със структурата на устната кухина. Децата ще могат да почистват зъбите, да третират кариеси, да изваждат зъби и да поставят протези, което ще им помогне да преодолеят страха си от зъболекарския стол.

    Характеристики на играчката:

    Образователна играчка: Комплектът е предназначен за игра на зъболекар и помага на децата да научат за грижата за устната кухина и лечението на кариеси.

    Реалистични инструменти: Включва 20 подвижни зъболекарски части, като четки за зъби, паста за зъби, пинсета, идентификационна карта, карта на пациента, черна дъска и молив с гумичка.

    Забавна и безопасна игра: Изработен от висококачествена, нетоксична дървесина и боядисан с безопасна водна боя, комплектът е напълно безопасен за деца.

    Развитие на умения: Стимулира символична и имитативна игра, развива креативност, въображение и социални умения, както и фината моторика и координация на ръцете.

    Предимства:

    Преодоляване на страха: Помага на децата да преодолеят страха от посещението при зъболекар чрез познато и приятно занимание.

    Обучителен инструмент: Научава децата на важността на редовната грижа за зъбите и здравословните навици.

    Подходящ за подарък: Идеален за деца от 3 години и нагоре, този комплект е чудесен избор за ролеви игри и образователни забавления.

    Спецификации:

    Възрастова група: От 3 години.

    Материал: Висококачествена дървесина и нетоксична боя на водна основа.

    Категории: Ролеви игри, дидактически играчки, дървени играчки.

    Комплектът съдържа: 20 подвижни зъболекарски части, 2 четки за зъби, 1 паста за зъби, 1 пинсета, 1 идентификационна карта, 1 карта на пациента, 1 черна дъска и 1 молив с гумичка.

    С нашия дървен детски комплект "Малък зъболекар", децата ще се забавляват, докато учат важни уроци за устната хигиена и здравето. Подгответе ги за безстрашни посещения при зъболекаря и създайте у тях здравословни навици за цял живот!

    Прочетете още
    Подробности за продукта
    4292
    Отзиви
    No comments
    ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

    Категории

    Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

    Създай

    Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

    Създай